Soomlannalt telefoni pätsanud taskuvaras jäi politseile haledalt vahele

Elu24
Copy
Soome politsei tabas taskuvarga. Pilt on illustratiivne.
Soome politsei tabas taskuvarga. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Helsingis elav soomlanna sattus pühapäeval taskuvarga ohvriks. Kuriteoga hakkama saanud varas jäi aga politseile eriti haledalt vahele ja seda tänu pikanäpumehe ohvriks langenud soomlanna kavalusele.  

Helsingi politsei ametlikul Twitteri kontol kirjeldati omapärast vahejuhtumit, kus politsei tabas möödunud pühapäeval taskuvarga, kes oli varastanud naisterahvalt telefoni ja rahakoti.

Postituses selgub, et naise rahakott koos telefoniga varastati trammis. «Varastatud telefonile tuli sõnum, et see on varastatud ja selle eest on võimalik saada leiutasu. Meie geniaalne varas võttis siis naisega ühendust lootuses, et saab telefoni leidmise eest leiutasu,» kirjeldati juhtunut.

Kui taskuvaras talle lubatud leiutasule järele läks, võttis politsei ta kinni.

Iltalehti vahendab, et taskuvarga ohvriks langenud soomlanna tuli leiutasu pakkumise peale ise ning saatis teise telefoniga enda telefoninumbrile sõnumi. Seejärel leppis ta taskuvargaga kohtumise kokku ja kutsus kohtumispaika ka politsei. 

Politsei võttis taskuvarga veidi pärast südaööd vahi alla. Päti taskutest leiti veel üks varastatud rahakott ning väike kogus narkootikume. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles