Ülikooliga piike murdnud sporditudeng Angela langetas otsuse: tähtsam on põhimõtteid mitte hüljata (3)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Angela Absalon osaleb Kanal 2 tõsielusarjas «Armastuse malev»
Angela Absalon osaleb Kanal 2 tõsielusarjas «Armastuse malev» Foto: Raul Mee

Eelmisel nädalal kirjutasime kehakultuuritudeng Angelast, kellelt nõutakse kergejõustikutunnis kiirtesti, kuna neiu pole vaktsineeritud. Pidev testimine läheb aga nii kalliks, et Angela seda lubada ei saa. Kuna ülikool head lahendust ei pakkunud, tuli neiul vastu võtta raske otsus.

Teise kursuse tudeng Angela Absalon rääkis eelmisel nädalal Elu24-le, et ei saa enam kergejõustikutunnis osaleda, kuna pole vaktsineeritud ega nõus kiirtestide eest maksma. Kolm esimest sporditundi toimusid õues, kus Covid-tõendit vaja ei läinud, kuid eelmisest nädalast koliti Tallinna spordihalli, kuhu vaktsiinipassita ei pääse.

«Pean siis iga kord kellegi selja taga sisse hiilima või valetama, et teine doos on käes, aga passi pole saanud?» küsis 20-aastane Angela, kellel pole enda sõnul raha, et pidevalt kiirtestide eest maksta. «Oktoobrikuus peaksin ma 50 eurot selle jama peale kulutama,» muretses ta. Varem akrobaatikatreenerina leiba teeninud neiu jäi augustis ilma ka tööst, kuna pole vaktsineeritud.

20-aastane Angela jäi treeneritööst ilma.
20-aastane Angela jäi treeneritööst ilma. Foto: Erakogu
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles