Politsei avaldas Nõmmelt leitud noore naise skeleti DNA-testi tulemuse (1)

, Reporter-toimetaja
Copy
Politsei palub abi leitud võtme osas.
Politsei palub abi leitud võtme osas. Foto: PPA

«Meil on kontrollimisel kaheksa varem kadunud inimest, kellest ühe osas polnud infot, et inimene on teadmata kadunud,» selgitab Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre, kelle sõnul on lisaks DNA-analüüsi tulemustele selgunud palju huvitavaid niidiotsi, mida järgemööda kontrollitakse.

Tänaseks on teada DNA-analüüsi vastus, mille kohaselt olid Nõmmel maa seest leitud ja umbes 30 aastat tagasi tapetud naisel heledad silmad ja heledamad juuksed. Samuti arvab ekspert, et inimene oli Eesti või meie lähiriikide päritolu. Sellega aga uuringud ei piirdu – naise kolp on teel USAsse, kust saadakse umbes poole aasta pärast näo 3D-kujutis. Kaalutakse veel teistegi ekspertiiside tegemist.

Tänu usinatele ja abivalmitele kodanikele on tänaseks teada ka võtmehoidja tagaküljel oleva erimärgistuse tähendus ning võtmete kasutamisega seotud info. «Nimelt kraabiti tol ajal korteri number võtmehoidja tagumisele küljele,» selgitab Tambre. «Kuna võtmehoidja kohta saime palju häid vihjed, siis palume abi ka võtme osas. Ehk on ka siin kellelgi anda meile hea selgitus – kus pildil olevat võtit kasutati? Infot võtmete ja teiste esemete osas ootame telefonil 53893571,» lisab ta.

Politsei palub abi leitud võtmega.
Politsei palub abi leitud võtmega. Foto: PPA
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles