Maarja Punak pahandab: Rock FMi saatejuhid naeruvääristasid ahistamist (1)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
PPA kommunikatsioonibüroo politseikapten Maarja Punak ja Rock FMi saatejuht Meelis Tõrv.
FOTOD: Madis Sinivee/Sky.ee/Scanpix/Sille Annuk/Tartu Postimees
PPA kommunikatsioonibüroo politseikapten Maarja Punak ja Rock FMi saatejuht Meelis Tõrv. FOTOD: Madis Sinivee/Sky.ee/Scanpix/Sille Annuk/Tartu Postimees Foto: Elu24 kollaaž

Elu24 kirjutas teisipäeval Tallinna ülikooli eest südalinna sõitnud tudengist, kes sattus trammis liputaja ohvriks. Millegipärast tegi uudis 20-aastase neiu šokeerivast kogemusest Rock FMi hommikuprogrammi saatejuhtidele palju nalja.

«Alati käib mõnus surin läbi, kõrvalestad tõmbuvad kreemikaks, kui me näeme uudist, mis räägib meie kodumaistest enesepaljastajatest,» teatati kolmapäeva hommikul raadioeetris.

Jutt käis teisipäeval Elu24s ilmunud artiklist, milles tudengineiu kirjeldab, kuidas sattus eelmisel nädalal Kopli trammis liputaja otsa, kes oli tõenäoliselt narkootikumide mõju all või vaimselt haige. «Vaatasin tema poole ja mul läks veidi aega enne, kui see kohale jõudis. Ja siis mul klikkis ära, et tal on peenis pükstest väljas ja ta lehvitab sellega, konkreetselt mängib sellega. Ja samal ajal vaatab mulle silma ja naerab,» meenutas neiu.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles