VIDEO ⟩ Joobes mees kihutas maanteel mootorrattaga üle 200 km/h (1)

Merilyn Närep
, Reporter-toimetaja
Copy
Laupäeval mõõtis Ida-Harju politseijaoskonna patrull Tallinna-Narva maanteel, Tallinna suunas liikuva mootorratta kiiruseks 223 km/h.
Laupäeval mõõtis Ida-Harju politseijaoskonna patrull Tallinna-Narva maanteel, Tallinna suunas liikuva mootorratta kiiruseks 223 km/h. Foto: Kuvatõmmis videost

Laupäeval mõõtis Ida-Harju politseijaoskonna patrull Tallinna-Narva maanteel Tallinna suunas liikuva mootorratta kiiruseks 223 km/h. 

Sõidukile antud kohustuslikku peatumismärguannet juht eiras ja peatada õnnestus sõiduk alles üksjagu kilomeetreid hiljem, vahendab liiklusjärelevalvekeskus sotsiaalmeedias.

Kontrollimisel selgus, et juhil puudus mootorratta juhtimisõigus. Väljahingatavas õhus tuvastatud alkoholikogus oli lähedane piirmäärale, mille puhul alustatakse juba kriminaalmenetlust. Lisaks puudus sõidukil kindlustus ning kontrollimata oli ka tehnonõuetele vastavus.

Esmaspäeval andis 40-aastane meesterahvas oma tegudest aru juba Harju maakohtus ning kohtuotsuse kohaselt tuleb nüüd oma tegude üle pikemalt järele mõelda kinnipidamiskeskuses.

Tõenäosus, et alkoholi tarvitanud või juhtimisõiguseta juht satub liiklusõnnetusse, on kordades suurem kui korralikul sõidukijuhil. Kui oled tarvitanud alkoholi või ei oma juhtimisõigust, siis mõtle võimalikele tagajärgedele enne, kui tagajärjed ennast ise meelde tuletavad. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles