Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

RÄIGE Skandaalne rokkar sai süüdistuse alaealise ahistamises

Elu24
Copy
Jimmy Urine.
Jimmy Urine. Foto: Kuvatõmmis

Tõeliselt šokeerivate detailidega juhtum jõudis peale aastakümneid kohtusse. Selle tuules jagavad bändi fännid oma kõhedamaid kogemusi, vahendab Loudwire.

Mindless Self Indulgence'i laulja James Euringer on fännidele hästi teada lavanime Jimmy Urine, šokeerivate ülesastumiste ja räigete laulusõnade poolest. Nüüd on 2000. aastatel edetabelites ilma teinud industriaalroki bändi ninameea aga eriti räigete süüdistustega kohtu all.

Praegu 51-aastane mees oli süüdistuse järgi oma karjääri algul seksuaalsuhtes teismelise tüdrukuga. Urine oli tollal 27-aastane, ohver aga 15-aastane. Juhtumi teevad aga veelgi erakordsemaks selle räiged üksikasjad.

Kohtu teatel koges ohver ahistamist ning Urine «manipuleeris tüdrukut uskuma, et see ahistav suhe ei ole kriminaalne ning seksuaalsuhtega päästab ta teisi, veelgi nooremaid tüdrukuid võimalikest rünnakutest.»

Urine hankis tüdrukule võlts-isikutunnistuse, et käia koos üritustel ja joomas. «Samas üritas ta suhet varjata, hoiatades tüdrukut, et see ei käituks temaga avalikus kohas intiimselt,» märgiti dokumentides. Süüdistuse järgi tegi Urine tüdrukust ka alastipilte.

Eestis saab abivajavatest lapsest teatada telefonil 116111.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles