PILDID BMWga puu otsa sõitnud juht pages sündmuskohalt koos numbrimärkidega (3)

Elu24
Copy
BMW sõideti ümber puu.
BMW sõideti ümber puu. Foto: Külli Säde

Juht jättis oma BMW vraki märkideta teeserva. Politsei leidis süüdlase siiski üles, kuid täpsemad asajaolud on veel selgitamisel.

Viljandimaa kodanik Külli Säde jagas pühapäeval sotsiaalmeedias pilte ühe õnnetu BMW kohta, mis oli jäetud vrakiks sõidetuna tee äärde oma saatust ootama. Kummaline vaatepilt inimeste ja numbrimärkideta masinast avanes Viljandi-Kilingi maantee ääres.

«Sõitsime [laupäeva] õhtul kella 20 paiku Pärnusse ja jäi tee ääres silma,» jutustas ta. «Peatusime ja kontrollisime, ega kedagi ometi sees ei ole, aga õnneks polnud. Kedagi auto juures ega läheduses ei olnud.»

Säde sõnul ei hakatud politseile teatama, kuna ei ohvreid ega numbrimärke läheduses ei paistnud. 5. seeria BMW ise on aga korralikult puu otsa sõidetud, ka pidurdusjäljed on teepeenral päris pikad.

Jätkub peale pilti.

BMW oli kaugele metsa serva rammitud.
BMW oli kaugele metsa serva rammitud. Foto: Külli Säde

Politsei leidis üles

Siiski oli juba varem keegi õnnetusest teatanud. «Eile pärastlõunal sai häirekeskus teate, et Pärnumaal Kanakülas metsa ääres seisab avariiline BMW, mis on sõitnud vastu puud,» kinnitas PPA pressiesindaja Kerly Virk.

«Politsei selgitas, et sõidukijuht oli masina üle kontrolli kaotanud, teelt välja sõitnud ning mööda haljasala kümneid meetreid edasi metsa alla sõitnud, kus tema teekonna lõpetas teele jäänud puu,» kirjeldas Virk. «Politsei saabudes auto juures kedagi ei olnud ning sündmuskohta ja selle ümbrust kontrollides ei viidanud miski, et keegi oleks tõsisemalt viga saanud.»

«Asjaolude selgitamiseks võeti ühendust sõiduki omanikuga ja selle kasutajaga. Mis põhjusel teelt väljasõit aset leidis, vajab veel täpsustamist,» lisas ta. «Kuna antud sõiduk liiklust ei takistanud, jäi see esiti kuni asjaolude selgitamiseni sündmuspaigale.»

Politsei sõnul oli auto pidurdades kümneid meetreid üle haljasala ja teepeenra lohisenud.
Politsei sõnul oli auto pidurdades kümneid meetreid üle haljasala ja teepeenra lohisenud. Foto: Külli Säde
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles