EHMATAV VIDEO Mees lõi maskikandmise üle tekkinud tülis politseinikut rusikaga näkku

Elu24
Copy
Politseinik üritas maskita mustanahalist vahistada.
Politseinik üritas maskita mustanahalist vahistada. Foto: Kuvatõmmis

Briti sotsiaalmeedias levima hakanud videole jäi ehmatav hetk, kui mees politseinikut lõi. Vahistamiskatsele eelnes aga veel agressiivset käitumist, kirjutab Daily Mail.

Londoni metroos filmitud pealtvaataja video näitab hetke, kui kumminuiaga politseinik üritab vahistada maskita sõitnud meest. Väidetavalt taheti teda trahvida piirangute rikkumise eest – 26-aastane kahtlusalune keeldus maski kandmast.

Trahvi ei saanud aga teha, kuna mees keeldus oma isikuandmeid jagamast. Seepärast üritasid politseinikud noorukit vahistada, raudu panna ning jaoskonda viia, millele viimane otsustavalt vastu hakkas.

Metropolitani politsei sõnul näitabki klipp sellele järgnenud vastasseisu. Mees hüüdis, et politseinik oli teda kägistada üritanud, ning lisas: «Ära näpi mind!» Kui korrakaitsja üritas saada raudu panemiseks tema käsi, virutas kahtlusalune talle aga rusikaga näkku.

Samas üritas üks reisija rahulikult mehele mõistust pähe panna. Kõrval oldi aga sellele vastu. «Ta võib maskist vabastatud olla ja vahistatakse täiesti põhjuseta,» rääkis keegi.

Lõpuks saab politseinik nooruki käed kätte, tõmbab ta püsti ning paneb mehe raudu. «Sinuga on kõik,» ähvardab nooruk aga korduvalt politseinikut. Reegleid rikkunu viidi metroost välja parlamendihoone kandis. Politseinik viidi hiljem kergemate näovigastustega haiglasse ülevaatusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles