PILDID ⟩ Tõuksiga varas tegi Tartu spordibaari kassa tühjaks

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Lucky Looret külastanud pikanäpumees.
Lucky Looret külastanud pikanäpumees. Foto: Lucky Loore

Tartu menukas spordibaar Lucky Loore teatas 30. juunil Facebookis, et jaanidel külastas neid pikanäpumees, kes tegi tühjaks nende kassa. 

Lucky Loore on langenud vandaalitsejate ohvriks juba kahel korral. Detsembris elas üks härra end Lucky Loore autoloosi peaauhinna peal välja, tagudes auhinnaautot jalaga. Jaanidel külastas spordibaari aga uus tegelane, kes läks kassa kallale. 

Möödunud aastal sai baar juba samal päeval varga võimaliku isiku kohta infot, kuid tänavu ei läinud see nii libedalt. «Saime teada, et tõenäoliselt see sama isik on käinud ka ühes Tallinna söögikohas vargil ja see on ka politseisse jõudnud,» rääkis juhatuse liige Timmo Kuusk Elu24-le. Vihje andnud mehe sõnul ta arvatavasti teab, kes varas on, kuid palus anonüümsust.

«Seekordne tegelane saabus Lucky Looresse moodsa mootorratturhiirena, täpsemalt tõukeratturhiirena. Laamendama õnneks ei hakanud, kuid leidis tee kiirelt meie kassa juurde ning tegi seal puhta töö. Kas härral oli jaanideks näpud põhjas või kasutas lihtsalt vaikset aega ära, seda me ei tea,» kirjutati baari Facebooki lehel. 

Kuusk tõdes, et jaanide ajal olid nad kaks päeva suletud ja paratamatult pole ilma järelvalveta kassa avamine teab mis keeruline. Tema sõnul ei olnud rahaline kahju küll suur, kuid asja võetakse siiski tõsiselt.

Inimesed mõlgutasid kommentaariumis mõtteid, et kuidas varas kassale nii kergesti ligi pääses. «Tänapäeva pikanäpumehed on üllatavalt leidlikud! Konkreetse isiku meetodit me avaldada ei saa, aga nüüdseks on igatahes see võimalus likvideeritud,» kirjutas Lucky Loore Facebookis. 

Potentsiaalne tõukerattur on nüüdseks leitud ja tema andmed on politseisse edastatud.

Vaata postitust allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles