Pedaja läks autokooli: tahan suvel emale külla sõita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Kanal 2

Juuksurina leiba teeniv Lauri Pedaja ütleb, et on siiani juhiloata läbi ajanud, kuid suve tulekul tahaks küll juba vabalt valitud ajal emale külla sõita või Pärnusse sõpradega puhkama minna.

«Ütleme siis nii, et autokooli ajab mind siiski mugavus ja natukene ka lähedaste surve, kuna nemad peavad muudkui olema kained autojuhid ja mina saan alati süüdimatult saunaõlut nautida,» naerab Lauri ja lisab, et keskkooliaegne hipilik suhtumine sisendas talle, et ohutundeta inimene ei tohiks juhiluba taotleda, kirjutab Õhtuleht.

«Aga aeg on kõvasti edasi läinud ja olen natuke küpsemaks saanud. Muidugi on üheks loata olemise põhjuseks ka see, et olen pikalt elanud Tallinna kesklinnas ja siin saab ju igale poole kerge vaevaga. Linnade vahet sõitmiseks on olemas liinibussid ja sõbrad, kel vajalikud vahendid olemas,» mõtiskleb ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles