Koolipoisi meeleheitlik kõne politseile: õpetaja hakkas juba 13-aastaselt ahistama

Elu24
Copy
Ahistamises süüdistatud õpetaja.
Ahistamises süüdistatud õpetaja. Foto: Tomball Police

Naisõpetaja on silmitsi aastakümnetega trellide taga. Poiss pääses kolm aastat kestnud «suhtest» alles pärast meeleheitlikku kõnet politseile, kirjutas USA meedia.

Texase politsei vahistas eelmisel nädalal viiendate-kuuendate klasside õpetaja Marka Lee Bodine'i, keda õpilane süüdistab aastatepikkuses ahistamises. Poiss oli politseile helistanud pärast teatamist koolile, kust ta aga otsest abi ei saanud.

«Ilmselgelt oli see appikarje,» tunnistas politseiülem Jeff Bert. «Ta oli kooliga ühendust võtnud ja hiljem helistas ka politseile. Ma arvan, et see käis tal lihtsalt üle pea, nii teatas ta juhtunust meile.»

Praegu 31-aastane Bodine alustas poisile alastipiltide saatmist, kui õpilane oli äsja 13-aastaseks saanud. Sellest sai kiiresti füüsiline ahistamine, mis kestis ühtejärge kolm aastat. Kogu aja jooksul saatis õpetaja sadu alastipilte ja -videoid.

Aastakümned trellide taga?

Praeguse info põhjal süüdistatakse Bodine'i alla 14-aastase lapse ahistamises. Selle eest võib naist oodata 25 aastat vanglatrellide taga. «Tundub, et selle juhtumi puhul on tegemist lapse võrgutamisega, teiste sõnadega võideti esialgu lapse usaldus,» selgitas Bert.

Politseiniku sõnul üritatakse esialgu kindlaks teha, ega õpetajal veel ohvreid pole. Esialgu sai Bodine aga 100 000-dollarise kautsjoni vastu vahi alt vabaks. Siiski ootab naist loomulikult kohus, õpetajaametist ütles ta juba eelmisel nädalal lahti.

Kogukond, kus ka Bodine'i isa oli õpetaja, on toimunust šokeeritud. «Ma pole temast kunagi midagi halba kuulnud. Vanematega pole probleeme, alati on hea inimene olnud,» kirjeldas peretuttav Sandra Shaw. «Kuid ma ei kujuta ette, miks peaks ükski täiskasvanud inimene tahtma 12–13-aastasega midagi sellist teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles