Kannibaliskandaali sattunud USA näitlejat süüdistatakse vägistamises

Elu24
Copy
Armie Hammer 2016. aastal.
Armie Hammer 2016. aastal. Foto: Joel Ryan/AP/Scanpix

USA näitlejat Armie Hammerit süüdistatakse vägistamises ja tema kohta on algatatud kriminaaluurimine. Politseile tegi avalduse 25-aastane naine, vahendab TMZ

Jaanuari alguses läksid Twitteris kulutulena liikvele vestluse kuvatõmmised, mis justkui tõestasid, et näitlejal Armie Hammeril (34) on kalduvused seksuaalse alatooniga kannibalismile. Sellele järgnesid kõhedad ülestunnistused Hammeri ekskallimatelt, kellest üks väitis, et näitleja tahtis tema ribi grillida ja selle ära süüa.

Skandaali valguses jäi Hammer ilma nii filmirollidest kui ka enda esindajatest. Meelelahutusmaailmast välja visatud Hammer seisab nüüd silmitsi aga uue skandaaliga. 

Kannibaliskandaali sattunud USA näitleja eks: ta tahtis mu ribiluud grillida ja selle ära süüa

25-aastane naisterahvas Effie süüdistab näitlejat vägistamises. Ta väidab, et Hammer vägistas teda üle nelja tunni. Effie sõnul surus Hammer juhtunu ajal tema pead vastu seina ja tekitas talle teisigi füüsilisi vigastusi.

Näiteks vigastas Hammer naise jalgu, mis tegid talle järgnevate nädala jooksul kõndides haiget. Effie väitis, et ta proovis korduvalt põgeneda, kuid Hammer takistas teda.

«Arvasin, et ta tapab mu ära,» ütles Effie läbi pisarate. Ta lisas, et proovis juhtunut unustada ja õigustada Hammeri käitumist. Selle tulemusena vastas ta enda sõnul näitlejale edaspidi viisil, mis ei peegeldanud tema tegelikke tundeid. 

«Proovisin pikalt tema tegu eirata ja näha seda moondunud armastusena, kuid nüüd, kus tal puudub minu üle igasugune võim, olen hakanud mõistma, et vaimne kontroll, mis tal minu üle oli, oli ülimalt kahjulik,» tõdes Effie. 

Naisterahva sõnul kohtas ta näitlejat Facebookis 2016. aastal, kui oli 20-aastane. Vägistamine toimus Effie sõnul Los Angeleses 24. aprillil 2017. Ta kirjeldas juhtunut videosilla vahendusel neljapäevasel pressikonverentsil, milles osales ka Effie advokaat. Emotsionaalses ülestunnistuses avaldas Effie, et pärast juhtunut nuttis ta kuid ja tal olid enesetapumõtted.

Hammerit süüdistav Effie esitas politseile avalduse veebruari alguses ja selle kohta on algatatud uurimine. Kui asitõendeid on piisavalt, esitatakse Hammerile ametlik süüdistus.

Hammeri esindaja lükkab Effie süüdistused ümber ja väidab, et naine saatis näitlejale erootilisi sõnumeid viimati 2020. aasta suvel. Väidetavalt kirjeldas Effie oma sõnumites seksuaalsel toonil, mida ta tahab, et näitleja temaga teeks. Hammeri esindaja sõnul saatis Effie näitlejale sadu sõnumeid.

Näitleja esindaja rõhutas, et kõik Hammeri seksuaalsed suhted on eelnevalt kokku lepitud ning mõlemad osalised osalevad neis üksmeelselt.

Effiega kohtudes oli Hammer abielus. Kümme aastat kestnud abielu purunes 2020. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles