NAHATÄIS ⟩ Vanaproua andis teda tänaval rünnanud mehele armutult kolki

Elu24
Copy
Politseinikud pidid ärritunud vanaprouat rahustama.
Politseinikud pidid ärritunud vanaprouat rahustama. Foto: Kuvatõmmis

San Franciscot ehmatas kolmapäevane rünnak eaka hiina naise vastu, kirjutab CBS. Tädike sai tõsiselt viga, kuid saatis agressiivse mehe sootuks haiglasse.

San Franciscos ründas kolmapäeval mees 76-aastast vanaprouat. Väidetavalt lõi ta foori taga oodanud naist rusikaga näkku. Ootamatult sattus ründaja aga liiga tugeva vastase otsa, sest proua hakkas talle karmilt vastu. Naine kinnitas, et provotseerimata löök ehmatas teda, kuid instinkt sundis kohe reageerima. «Ta leidis sealt lähedalt kaika ja võitles vastu,» kirjeldas naise tütar Dong-Mei Li.

Proua Xiao Zhen Xie vasturünnak oli nii tõhus, et lõpuks viidi sündmuskohalt haiglasse hoopis mees. Kohapeal filmitud videod näitavad, kuidas ta kiirabi kanderaamil lebab. Politsei pidi tädikest ka hiljem rahustama ja tal malaka käest ära võtma.

«Sa igavene pomps, miks sa mind lõid?» küsib ta videos hiina keeles. «See pomps, ta lõi mind. See pomps mind lõigi,» kordas Xiao. Politsei pole siiani kindel, mis oli algse rünnaku põhjus. Kahtlustatakse aga vihakuritegu, kuna samal hommikul rünnati veel ühte eakat hiina meest. 39-aastane kinnipeetu on nüüd mõlemas juhtumis kahtlustatav. Sarnased rünnakud on linnaosas viimasel ajal levinud.

«Traumeeritud, väga ehmatanud ja silm ikka veel veritsemas,» kirjeldas Li ema olukorda hiljem. «Parem silm ei näe ikka midagi.» Samuti ei saa tädike korralikult süüa. Videol võib näha, et naise nägu on paistes ning ta üks silm on sinine. Tema pere on pannud ravikulude katmiseks püsti ka annetuslehe, kus koguti ööpäevaga juba 45 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles