Hirmutav juhtum Nõmmel: õhtupimeduses jalutanud naine langes julma rünnaku ohvriks (1)

Heidi Ruul
, Reporter
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Möödunud laupäeva õhtul kella 23 ajal rünnati Nõmmel Sanatooriumi tänaval selja tagant noort naist. Õnneks suutis naine end ründaja küüsist siiski päästa. 

Eile hakkas sotsiaalmeedias levima postitus, milles hoiatatakse Nõmmel õhtuti üksinda liikuvaid naisi. «Ühel hetkel kuulis naine selja taga jooksusamme ja siis ründas teda võõras mees, kes talle selja tagant käe suu ette pani, et ta karjuda ei saaks,» seisab postituses.

Naine küll karjus, aga kuulda seda polnud. «Siis lõi naine kannaga mehe jalga ja korraks lasi mees samal ajal talle roppusi näkku karjudes temast lahti. Järgmiseks lõi mees naist rusikaga näkku, mille peale avanes naisel võimalus mehele hoop alakehasse anda,» kirjeldatakse juhtunut.

Peale seda jooksis naine ära, nii kiiresti kui sai. «Tagasi ta ei vaadanud ning seetõttu ei tea, millises suunas mees edasi liikus. Läheduses ühtegi teist inimest näha ei olnud. Kuna väljas oli pime, siis naine mehe nägu täpselt kirjeldada ei oska, aga ta oli umbes 190 sentimeetrit pikk ja siilisoenguga. Seljas oli mehel must või tumehall kapuutsiga lühem jope. Mees rääkis selges eesti keeles.»

Postituses lisatakse, et lugu olgu teadmiseks kõigile noortele naistele ja tüdrukutele, kes õhtul üksinda ringi liiguvad. «Kontrollige pidevalt oma seljatagust! Võime küll arvata, et Nõmme on elamiseks väga rahulik ja idülliline koht, aga ka siin toimub selliseid asju.»

Lääne-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juhi Raimo Kalju sõnul vastab tõele, et 13. märtsil hilisõhtul teatati politseile, et Nõmmel Sanatooriumi tänaval ründas seni tuvastamata eesti keeles kõnelev mees 19-aastast naist. Naisel õnnestus ründaja haardest vabaneda, misjärel mees põgenes sündmuskohalt. Kirjelduse järgi oli mees umbes 190 cm pikk, siilisoenguga ja kandis tumedat kapuutsiga jopet.

«Praegu vaatame aktiivselt kõiki ümbruskonna kaamerapilte, et tuvastada kuhu suunas mees liikus ja kas keegi võis teda sel teekonnal veel märgata,» selgitab Kalju.

Kõigil, kes nägid juhtunut pealt või omavad informatsiooni ründaja isiku kohta, palutakse sellest teada anda juhtivuurija Erika Juksarile, meili teel erika.juksar@politsei.ee või numbril 53013896.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles