SKANDAAL Maskivastane naine köhis taksojuhile peale ja läks talle kallale

Elu24
Copy
Taksojuhi video salvestas kogu intsidendi
Taksojuhi video salvestas kogu intsidendi Foto: Kuvatõmmis

Noore naise agressiivne käitumine taksos jäi videole ning tekitas Californias korraliku skandaali. Naine ise süüdistab taksojuhti aga röövimiskatses.

Kui taksojuht Subhakar korjas esmaspäeval Californias Bayview piirkonnas kolm naist peale, ei osanud ta arvatagi, mis temaga juhtuma hakkab. Õnneks salvestas tema pardakaamera klientide jäleda käitumise.

Üks klientidest olevat muutunud agressiivseks, kui juht palus tal autos maski pähe panna. Järgnes metsik sõim ja naine, kelle nimi on väidetavalt Arna Kimiai, köhis juhile peale. Seejärel rabas ta Subhakari telefoni.

«Sina ei näpi minu vara,» sõnas juht seda tagasi võttes. «Mind ei koti!» käratas Kimiai vastu. «Sina ei pane meid keset mingit pärapõrgut maha,» lisas naine. Väidetavalt oli juht palunud tülikatel klientidel enne sihtkohta jõudmist tanklas autost lahkuda. Video filmimise ajal oli ta samal eesmärgil auto maantee servas peatanud.

Vahejuhtumist sai teada ka Uber. «Videol nähtud käitumine on jälestusväärne,» kinnitas ettevõte ajakirjanik Dion Limi teatel. «See klient enam Uberile ligi ei pääse.»

Süüdistuse alla langenud naine järele ei anna. Tema jutu järgi üritas Subhakar neid hoopis röövida. Huvitaval kombel avaldas ta ka enda filmitud video, kus ta keeldub nähtavasti autost lahkumast, kui juht seda palub.

Siiski plaanib naine Uberi vastu kohtusse minna. Videos tunnistas ta, et juhile näkku köhimine oli «s*taks ebaviisakas», kuid väitis, et asi oleks võinud palju halvemini minna.

«Minu noormees õpetas mulle, et ära lase kellelgi endaga jamada, anna neile kolki,» seletas ta. «Tal vedas, et ma midagi ei kanna,» vihjas Kimiai ka relvale. «Siis oleks lugu hoopis teistsugune olnud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles