JUBE ⟩ Võhma kortermaja trepikojast leiti kaks pussitatud last

Elu24
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Täna kella 17.50 paiku sai häirekeskus teate, et Viljandimaal Võhma linnas Kalevi tänaval on kortermaja trepikojas kaks vigastatud last vanuses 8 ja 10 eluaastat, keda oli noaga rünnatud.

Lapsed leidnud naine kutsus kiirabi ja osutas neile esmaabi. Kuna mõlema lapse vigastused olid tõsised, viist kiirabi nad haiglasse.

Sündmuskohale tulnud politseipatrull tegi kindlaks ja pidas kinni kuriteos kahtlustatava 37-aastase naise.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk sõnas, et kõik täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses. «Raske on mõista nii rasket vägivalda. Iseäranis kui selles kannatavad kaitsetud lapsed. Veel on vara öelda, mis ajendab üht täiskasvanud naist sellisele teole, ent käimasolevas kriminaalmenetluses võib sellele ehk anda olulist selgust kohtupsühhiaatriline ekspertiis,» sõnas operatiivjuht.

Kõigile, kes tunnevad end juhtunust mõjutatuna, pakub psühholoogist esmaabi ohvriabi kriisitelefon 116 006.

Lapsed või vanemad, kes soovivad nõu selles, kuidas lastega traumeerivatest sündmustest rääkida ja aidata lastel tunnetega toime tulla, saavad abi lasteabitelefonilt 116 111. Lasteabitelefoni konsultandiga saab vestelda ka veebilehel lasteabi.ee või kirjutades aadressile info@lasteabi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles