Lady Gaga valas rõõmupisaraid: röövitud koerad on tagasi kodus

Elu24
Copy
Lady Gaga koeraga Manchesteris aastal 2014. Koer pildil pole üks lemmikutest, kes rööviti.
Lady Gaga koeraga Manchesteris aastal 2014. Koer pildil pole üks lemmikutest, kes rööviti. Foto: Eamonn & James Clarke/EMPICS Entertainment/Scanpix

Hollywoodi koeravargad tulistasid kolmapäeva õhtul Lady Gaga buldogitega jalutanud meest ning röövisid kaks koera. Gaga pakkus lemmikute tagasitoojale poole miljoni dollari suurust vaevatasu. Reede õhtuks olid koerad turvaliselt kodus tagasi!

Popstaari armastatud lemmikloomad, kes nädala keskel karmi rünnaku järel varastati, on tagasi kodus! 

Politsei kinnitas TMZ-le, et naisterahvas tõi kaks Prantsuse buldogi Los Angelese politseijaoskonda. Koerad olid terved ja anti üle Lady Gaga meeskonnale. Väidetavalt hakkas popstaar õnnest nutma, kui sellest kuulis.

TMZ allikate sõnul oli naine kõigest heatahtlik abistaja, kes väitis, et leidis koerad ja tõi nad tagasi. Los Angelese politsei jätkab juhtumi uurimist. Relvastatud vargaid ei ole siiani tabatud.

Eile avaldati ka turvakaamera video, milles on jõhker rünnak näha. Seda näed SIIT.

Sündmuste ahel sai alguse 24. veebruaril, kui Lady Gaga koerahoidja Ryan Fischer jalutas õhtul enne kella kümmet Hollywoodis popstaari buldogeid. Ootamatult teda aga tulistati ja joosti kahe koeraga minema. Kolmas koer pani varaste eest plehku ja leiti hiljem õnnelikult üles, vahendas TMZ.

Daily Mail kirjutas, et ründajaid oli kaks ning Fischerit tulistati neli korda rindu. 30-aastane mees viidi haiglasse ning lootus on, et temaga saab kõik korda. Tänaseks on Fischer intensiivpalatist väljas ja paraneb. 

Kas vargad teadsid, et tegemist on maailmakuulsa lauljanna koertega, pole selge.  Prantsuse buldogeid võib müüa hinnaga 1500–3000 dollarit. Kolmest Lady Gaga koertest rööviti kaks, Koji ja Gustavo. Hiljem politsei kätte jõudis röövlite haardest pääsenud Miss Asia.

Staari isa Joe Germanotta kinnitas CNNile, et Fischer oli tema tütre lähedane sõber. Laulja ise on aga ära filmivõtetel Roomas. «See on jälestusväärne tegu,» kirjeldas mees rünnakut. Tema sõnul on terve pere selle pärast meeleheitel.

«Kui ründajad kuulavad, siis palun neid, ärge tehke koertele viga ja tagastage nad. Nad pole midagi paha teinud,» sõnas laulja isa. Lady Gaga lubas lemmikute tagasitoojale pool miljonit dollarit.

Hetkel pole selge, kas koerad tagastanud naine heateo eest lubatud vaevatasu saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles