KARM VIDEO ⟩ Lady Gaga koerad röövinud relvastatud ründajad jäid turvakaamerale

Elu24
Copy
Pealtnägija filmis ka parameedikute tööd ohvri juures.
Pealtnägija filmis ka parameedikute tööd ohvri juures. Foto: Kuvatõmmis

Viimaks on avaldatud turvakaamera video näitab. kui jõhker oli ootamatu rünnak Lady Gaga koeri jalutanud mehe vastu. Staari isa on vahejuhtumit aga nimetanud «jälestusväärseks».

Eile avalikkust šokeerinud julm rünnak, mille tulemusel Lady Gaga koertest kaks rööviti ning nende jalutajat tulistati. Avaldatud turvakaamera video heidab valgust, mis saatuslikul õhtul toimus.

Kolmapäeval Hollywoodis Sierra Bonita avenüül toimunud rünnak toimus ootamatult, kui kome koeraga jalutanud Ryan Fischeri kõrval peatus Nissan. Sealt välja karanud kaks meest hirmutasid teda telvaga, kuid Fischer hakkas «ei, ei» karjudes vastu.

Seejärel hoiab üks ründajatest Fischerit kinni, teine aga tulistab. «Jumal küll, aita mind,» karjub ohver salvestusel, kui ründajad minema sõidavad. Jalutaja sai rindu neli kuulihaava, kuid röövijatel õnnestus kaasa rabada kaks Lady Gaga koera. Kolmas pääses põgenema ja leiti hiljem.

«Me kuulsime verdtarretavat karjumist, hetk hiljem kõlasid lasud,» kirjeldas naaber Rachel Mason, kes hiljem ründajate lahkudes sündmuspaigale jõudsid. «Kummardasime maha, läksime sisse varju ja helistasime politseisse.» Tema sõnul oli 30-aastane Fischer verest tühjaks jooksmas, kui nad sündmuskohale jõudsid.

Seda, et rünnati Lady Gaga abilist ja koeri, ta ei teadnud. Samuti pole teada, kas kahtlusalused olid sellest teadlikud või võtsid prantsuse bulldogid Gustavo ja Koji kaasa lihtsalt maha müümiseks. 20-25-aastaseid mustanahalisi ründajaid otsitakse siiani.

Isa võtab sõna

Staari isa kinnitas kommentaaris CNNile, et Fischer oli tema tütre lähedane sõber. Laulja ise on aga ära filmivõtetel Roomas. «See on jälestusväärne tegu,» kirjeldas mees rünnakut. Tema sõnul on terve pere selle pärast meeleheitel.

«Kui ründajad kuulavad, siis palun neid, ärge tehke koertele viga ja tagastage nad. Nad pole midagi paha teinud,» sõnas laulja isa Joe Germanotta. Lady Gaga on koerte tagastamise eest välja pannud 500 000 dollarise tasu.

Koerad võetakse vastu kasvõi ründajatelt endalt «küsimusi küsimata», täpsustasid lähedased allikad. Isa, kes nimetas Fischerit lähedaseks peretuttavaks, kinnitas, et vigastatud mees pääses intensiivist välja ja paraneb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles