IROONILINE ⟩ Mehhiko iluduskuninganna võib minna kuni pooleks sajandiks trellide taha

Elu24
Copy

Mehhiko politsei vahistas iluduskuninganna, keda kahtlustatakse kriminaalsesse jõuku kuulumises.

25-aastane Mehhiko iluduskuninganna Laura Mojica Romero sattus seadusega pahuksisse. Kahtlustuste järgi kuulub naine kriminaalsesse jõuku, mis korraldab inimrööve. Süüdimõistmise korral võib oodata naist kuni 50 aasta pikkune vanglakaristus, kirjutab HuffPost.

Praegu viibib Romero Mehhikos Veracruzi osariigis kinnipidamisasutuses.

2018. aastal pälvis Romero Mehhiko piirkondlikul iludusvõistlusel tiitli «Miss Oaxaca». Samuti sai ta võimaluse osaleda järgmisel aastal toimunud Miss Mehhiko konkursil. 2020. aastal osales naine ka Kolumbias toimunud rahvusvahelisel iludusvõistlusel, kus pälvis tiitli «Queen of Coffee».

Romero on üks kaheksast inimesest, keda süüdistatakse selles, et nad kuulusid inimröövimisele keskendunud kuritegelikku organisatsiooni.

Irooniliseks teeb loo see, et varem on üritanud ärindust õppinud iluduskuninganna jätta endast lausa maailmaparandaja muljet. Naine on väitnud, et üks tema eesmärk on naistevastase vägivalla vastu võitlemine. «Me ei saa käed rüpes seista, me peame naistevastase vägivalla kaotama, korraldades kampaaniaid ja harivaid arutelusid, mis teavitavad mehi sellest probleemist,» ütles ta.

2019. aastal antud intervjuus juhtis Romero tähelepanu sellele, et ta on enamat kui lihtsalt ilus näolapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles