ELUOHTLIK «NALI» ⟩ USAs lasti tünga teinud juutuuber maha, kuna teda peeti röövliks (2)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
20-aastane Timothy Wilkes lasti maha, kui ta üritas võõrastele inimestele röövimisega seotud tünga teha.
20-aastane Timothy Wilkes lasti maha, kui ta üritas võõrastele inimestele röövimisega seotud tünga teha. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Nashville'i politsei teatel tapeti juutuuber reede õhtul pärast seda, kui ta filmis sõbraga koos järjekordset tünga, kus mehed teesklesid inimröövi.

Metropolitan Nashville'i politseijaoskond teatas laupäeval pressiteates, et Tennessee politsei uurib tulistamisega seoses enesekaitse väidet, vahendas The Tennessean.

Juhtum leidis aset reede õhtul kella 21.20 ajal Urban Airi batuudi- ja seikluskeskuse parklas. Politsei jõudis sündmuskohale umbes viis minutit pärast tulistamist. Seal tunnistas 23-aastane David Starnes juunior, et lasi 20-aastase Timothy Wilksi maha.

Uurijatele teadaolevalt lähenesid tüngavideot filminud Wilks ja tema sõber pargis inimestele lihunikunoad käes. 

Starnes rääkis hiljem, et tal polnud aimugi, et tegu on naljaga. Ta tulistas Wilksi, et kaitsta end ja oma sõpru röövli eest.

Laupäeva hilisõhtuks ei olnud politsei veel kedagi vahistanud ega kellelegi süüdistust esitanud ja uurimine kestab. 

Sotsiaalmeedias on Wilksi tapmisele mitmeti reageeritud. Noori noomitakse selle eest, et nad tahtsid teha ohtlikku tünga täiesti võõrastele inimestele. Tavaliselt on sellised naljavideod lavastatud. 

«Palun lõpetage lollide mängude mängimine. Ründad kedagi noaga, saad kuuli,» kirjutas üks Twitteri kasutaja. 

«Timothy Wilks on täiuslik näide sellest, miks inimesed peavad lõpetama selliste asjade tegemise võõrastele, et meeldimisi saada,» kirjutas teine Twitteri kasutaja. 

«Kuigi tegu on kohutava looga, siis on Timothy Wilks (kuni tänaseni ei olnud ma temast midagi kuulnud) põhjus, miks YouTube'i jaoks tehtavad tüngad ei ole naljakad ega hea mõte,» kirjutas kolmas. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles