Jaapanis avastati kodust välja tõstetud naise jääkapist jube «üllatus»

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Sügavkülmik. Pilt on illustreeriv.
Sügavkülmik. Pilt on illustreeriv. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Tokyo politsei vahistas eelmise nädala reedel ühe 48-aastase naise, keda süüdistatakse väidetavalt oma ema surnukeha hülgamises. Nimelt avastati kaks päeva varem enne naisele kuulunud elukoha jääkapist ema laip.

Jaapani pealinna Tokyo politse poolt vahistatud  Yumi Yoshino rääkis võimuesindajatele, et otsustas ema surnukeha jääkappi peita kümme aastat tagasi, kui avastas koju tulles, et ema on vahepeal hinge heitnud, vahendas Japan Times. 

Nimelt tekkis ema surnukeha avastanud naisel hirm, et peab nende kodust välja kolima, kuna munitsipaaleamukompleksi kuulunud korteri üürileping oli tehtud tema ema nimel. 

Ja nii otsustaski Yoshino oma ema surnukeha peita kodus asunud jääkappi.

Kümme aastat tagasi, oma surma ajal, oli Yoshino ema umbes 60-aastane. Surnukeha avastanud Yoshino rääkis uurijatele, kuidas surus siis ema elutu keha sügavkülmikusse ja peitis selle riidekappi.

Lahangul ei õnnestunud kindlaks teha osaliselt kümunud naise täpselt surma aega ja põhjust.

Yoshino oli sunnitud korterist lahkuma jaanuari keskel, kuna ta oli rikkunud üürilepingut ja tal oli tekkinud 1,1 miljoni Jaapani jeeni (8700 euro) suurune võlg.

Surnukeha leidis korteris asunud jääkapist sinna saadetud koristaja. Yoshino asukoht oli teadmata kuni reede hommikuni, kui uurijad leidsid ta Chiba linna ühest hotellist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles