USKUMATU ⟩ Naine ajas tanklaröövlil suuseksiga pea nii sassi, et mees jäi politseile vahele

Elu24
Copy
Röövel turvakaameral.
Röövel turvakaameral. Foto: Kuvatõmmis

Serbia röövel ja tšehhi naine läksid Sloveenias tanklasse ... Kõlab nagu lolli nalja algus, aga sellele järgnenud uskumatu lugu leidis päriselt aset, vahendab Noviny.sk.

Slovakkias leidis ööl enne kolmapäeva aset vahejuhtum, kui serblase kassarööv takerdus ootamatult seksika seikluse taha. Pealinnas, Bratislavas tanklasse sisse sadanud 24-aastase röövli kuritegu algas «edukalt».

Relvataolise esemega ähvardades lubas ta kassapidaja maha lüüa, kui see kassast kogu sularaha talle ei anna. Väidetavalt jagas mees vaesele töötajale mõne hoobi, misjärel sai ta raha kätte. Seejärel pages töötaja jaama taha kontorisse, kus oli ka teine töötaja.

Serblane üritas naisele sinna järgneda, kuid läks siis tagasi poeruumi, et kassa üle kontrollida. Seal tuli talle aga ette ootamatu takistus: poodi oli ilmunud tšehhi naine, kes tegi mehele metsiku pakkumise.

Kiusatus läks kalliks maksma

Nimelt pakkus naine röövlile suuseksi. Viimane jäi sellega nõusse ning paar suundus poe nurka oma asju ajama. Samal ajal aga helistati kontorist politseisse. Kui korrakaitsjad saabusid, oli 36-aastasel tšehhitaril missioon pooleli. Kuuldavasti avastati nad poolalasti tankla poeruumist – naine oli röövlit niikaua viivitanud.

Haavatavas seisukorras tabatud serblane üritas viimases hädas vastu hakata, aga asjata. «Patrulli sündmuskohale saabudes avastati röövi toimepanija tankla siseruumidest. Ta osutas vastupanu, nii võeti kasutusele sunnimeetmed ja ta viidi kohalikku politseijaoskonda,» teatas politsei.

Naise motiiv pole teada. Kas ta tahtis tõesti röövli põgenemist loomingulise meetodiga takistada või nägi naine rahapakki ja soovis kasu saada? Slovakkia meedia teatel on mõlemad variandid võimalikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles