TÜHI KÕHT TEEB KURJAKS ⟩ Britt helistas politseisse, sest jäi McDonaldsis hommikusöögist ilma

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Mcdonaldsi burger.
Mcdonaldsi burger. Foto: SWNS/SWNS

Suurbritannias tuli politseilt hiljuti ühele naisele seletada, millal on põhjust politseisse helistada ja millal mitte. Lisaks tuli neil naisele öelda, et hommikusöökide serveerimise osas neil volitused puuduvad.

Suurbritannia politsei jagas hiljuti sotsiaalmeedias postitust, kus nad teatasid, et sai ootamatu kõne ühelt McDonald’si kliendilt, vahendas Fox News

Neile helistanud naine oli ilmselgelt väga ärritunud ja sündmuste käigus pettunud, sest pikk järjekord drive-in kassa juures jättis ta hommikusöögist ilma.

Juhtum leidis aset Lääne-Sussexis Grinsteadis asuvas McDonald’sis. Teate kohaselt jõudis naine kiirsöögikoha drive-in järjekorda enne kella 11, kuid jõudis tellimuse esitamise aknani alles pärast hommikusöögi serveerimise lõppemisaega. Ärritunud naine ei osanud seepeale teha muud, kui helistada politseisse. 

Kesk-Sussexi politsei inspektor Darren Taylor säutsus juhtunu kohta ka sotsiaalmeedias.

«Daamile anti nõu sõnu politsei helistamise kohta,» kirjutas inspektor säutsu lõppu.

Ühendkuningriigis ei paku McDonald’s praegu veel hommikusööki terve päeva ja kiirsöögikoha veebisaidi andmetel pole lähiajal kavas seda ka muuta.

Ameerika Ühendriikides tõi McDonald’s aga juba mitu aastat tagasi turule kogu päeva pakutava hommikusöögi. 

Kahjuks pidi kett eelmise aasta märtsis koroonaviiruse piirangutele vastates oma menüüd kohandama ja terve päeva pakutav hommikusöök eemaldati menüüst ajutiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles