Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Venemaal mõisteti pedofiili tapnud mees pikaks ajaks range režiimiga kolooniasse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Vladimir Sankin
Vladimir Sankin Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Pedofiili surnuks peksnud Ufa elanik, kes on Venemaal tõusnud kangelase staatusesse, sai karistuseks kaheksa aastat range režiimiga vangistust.

Venemaa, Ufa elanik 34-aastane Vladimir Sankin läks möödunud aasta jaanuaris appi teismelisele poisile, kes karjus ahastamatult abi järele. Nimelt hoidis 54-aastane pedofiil Vladimir Zaitsev, kes oli poisi ja tema sõbra korterisse meelitanud, noorukit seal kinni, vahendasid Vene meediakanalid. 

Sankin murdis lukustatud uksega korterisse sisse ning aitas vangistatud 14-aastase poisi vabadusse ja tappis selle käigus pedofiili.

Neljapäeval tegi aga Venemaa kohus otsuse, et Vladimir Sankin mõistetakse kaheks aastaks vangi selle eest, et ta päästis poisid retsidiivse pedofiili küüsist.

Pärast kohtuotsuse väljakuulutamist küsis Ufa ajakirjanik Sankinilt, kas ta kahetseb laste päästmist? Juba kläeraudadesse aheldatud Sankin vastas: «Ei, ma ei kahetse!».

Sankini kaitsja sõnul annab kohus sellise karistusega halva signaali. «Mida tahab kohus meile kõigile öelda? Kui näete vägistajat, kes hoiab last käes ja üritab teda vägistada, ärge sekkuge, minge oma teed! Muidu lähete 8 aastaks vangi!» põrutas Sankini kaitsja Šota Gordadže.

Sankini advokaat kavatseb kohtuotsuse edasi kaevata ja jõuda isegi Vene Föderatsiooni ülemkohtu esimeheni.

Sündmused, mis viisid pedofiili tapmiseni

Kogu lugu sai alguse, kui kaks teismelist poissi otsisid Zaitsevi korteri sissepääsu juures sooja, sest nende riided olid märjaks saanud. Ei läinud kaua, kui Zaitsev kutsus poisid enda juurde riideid kuivatama. Asi eskaleerus kiiresti ning varsti hakkas pedofiil poisse ahistama ning käskis neil riided seljast võtta.

Üks poistest pääses põgenema ja läks abi otsima. Teisel poisil ei õnnestunud aga korterist plehku panna ning ta jäi Zaitsevi juurde vangi.

Politsei sõnul oli poissi kinni hoidnud Zaitsev ähvardanud teismelist, et vägistab ta ja raiub kirvega tükkideks, kui poiss ennast paljaks ei võta.

Korterist välja pääsenud laps kohtas tänaval mööduvat Vladimir Sankinit, kelle juurde ta tormas, karjudes samal ajal: «Onu, aita, sissepääsu juures ähvardab kirvega mees mu sõpra, sundides teda peenist suhu võtma.».

Vladimir Sankin jooksis seejärel korteri juurde, murdis ukse maha ja üritas last pedofiili küüsist välja kiskuda. Selle käigus lõi pedofiil Sankinit nii tugevalt näkku, et murdis mehel lõualuu. Järgnes kaklus, mille käigus tiris Sankin pedofiili korterist välja ja peksis teda puidust esemega. Kakluse lõppedes ootas Sankin politsei saabumist. Zaitsev suri. 

«Ma ei arvanud, et ta sureb. Ma päästsin tema juurest kaks last,» rääkis Sankin toona.

Zaitsevi jaoks ei olnud see aga esimene kord lapsi seksuaalselt ahistada. Vaid veidi enne uue kuriteo toimepanekut oli mees vanglast vabanenud, kus ta istus seoses pedofiiliasüüdistustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles