VIDEO Liiklusraevutsev mees ründas matšeetega jõhkralt noore pere autot

Elu24
Copy
Kaasreisija ründas teist autot matšeetega.
Kaasreisija ründas teist autot matšeetega. Foto: Kuvatõmmis

Ühendkuningriigis tekitab õudu eile filmitud video. Last kooli sõidutanud paari autot rünnati jõhkralt matšeetega, politsei aga ei reageerinud, kirjutab Daily Mail.

Dudley linnas Lääne-Inglismaal toimunud rünnak oli ema sõnul šokeeriv. Ründaja purustas matšeetega auto esiklaasi, kui pereisa üritas  kaasliiklejale öelda, et nad kooli ja laste läheduses rahulikumalt sõidaks.

«Oleme siiani šokis. Nad kiirendasid läbi kurvi ja peaaegu riivasid meid,» kurtis politsei abita jäänud 23-aastane ema. «Seal kõndisid lapsed ringi. See oli otse koolivärava juures.»

Seepärast palus pereisa vastutulijal kiirust maha võtta. «Vennas, siin jooksevad lapsed ringi, ületavad tänavat, võta kiirus maha järgmisel korral,» oli ta ema sõnul läbi autoakna öelnud, kui autod kõrvuti sattusid.

Ootamatu rünnak

Kaasliikleja reaktsioon oli aga äärmiselt ootamatu. «Vastuseks oli puhas agressioon, ähvardamine ja mu kaasa autost välja tõmbamine,» kirjeldas naine. Samal ajal oli ta märganud, et teise auto kaasliikleja tuleb välja. «Ma arvasin, et tal head kavatsused pole, seega hakkasin filmima,» põhjendas ema.

Nii oligi. Teisel mehel oli käes matšeete, millega ta autos olnud peret kõigepealt ähvardas. Seejärel lõi ta teraga nende auto esiotsa ning virutas puruks isegi tuuleklaasi. «Mu tütar oli tagaistmel ja nuttis,» kirjeldas naine vaevu 10 sekundiga arenenud sündmusi. «Ta on täiesti traumatiseeritud.» 

Neil õnnestus bussi number kirja panna, kui see sündmuskohalt viimaks lahkus. Kuid politsei matšeetekangelase ega kihutajaga kiirelt tegutseda ei kavatsenud. «Sellest ei piisa,» arvas naine. «See on ohtlik mees, kes kasutas relva.» Hiljem pidas patrull kinni hoopis nende auto, põhjuseks katkine esiklaas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles