VALUS ÕPPETUND ⟩ Röövlid tungisid oma varaga uhkeldanud suunamudija koju ja sidusid naise koos imikuga kinni

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Mei-yan koos oma pojaga.
Mei-yan koos oma pojaga. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Hong Kongis elav suunamudija, kes armastas sotsiaalmeedias oma kallite asjadega uhkustada sai valusa õppetunni, kui tema koju tunginud röövlid sidusid naise ja tema pooleaastase lapse noa ähvardusel kinni ja võtsid endaga kaasa poole miljoni euro väärtuses esemeid.

Selle nädala teisipäeva ennelõunal tungisid kolm noaga vehkinud meest Hong Kongis 25-aastase Mei-yan koju ja sidusid naise, tema kuuekuuse poja ja 45-aastase lapsehoidja kinni, vahendas The Sun.

Mei-yani väitel surusid röövlid naise, lapse ja lapsehoidja ühte tuppa, otsisid korteri läbi ning võtsid endaga kaasa ligi 450 000 euro väärtuses esemeid. 

你說偷吃是天性 我不相信 我見過身邊一位花花公子 他渣過無數女生 漂亮的 身材好的 各式各樣 後來卻為了一個長相很普通的女生 完全變個人似的 他不再碰曖昧 也不再花天酒地 年紀還沒到卻定了心 你問為什麼我也不知道 但這說明真正愛一個人 是絕對無法做出傷害她的事

Posted by Mei Yan So on Pühapäev, 6. September 2020

Hiina kohalikule meediale rääkis naine, et kuulis ühel hetkel elutoast tulnud kolinat ja kui ta magamistoast väljus nägi ta, et korteris oli kolm võõrast meest.

Suunamudija versiooni sündmustest kinnitas ka politsei.

«Kui uksekell helises, avas teenija ukse ja kolm meest tormasid korterisse,» selgitas politsei. 

皮皮今次肥了 Fan Tg 呢個人送Hermes 比我個仔係咩事🌚😂 Psy Sammie 未來新抱仔都黎搞我個仔

Posted by Mei Yan So on Kolmapäev, 26. august 2020

Mei-yan magas oma Lai Chi Koki maantee ääres One West Kowlooni elurajoonis asuva korteri ühes magamistoas, kui tema laps oli koos hoidjaga elutoas.

Politsei pressiesindaja sõnul oli kahel röövlil kaasas kas puuviljanuga või puupulk. 

Mei-yan lisas, et üks röövijatest hoidis tema last ja hõõrus poja otsaesist tugevalt, mis ajendas naist paluma neil oma tegevus lõpetada ja võtta endaga kaasa, kõik, mida nad soovivad. 

Goodnight buddy 🍎

Posted by Mei Yan So on Laupäev, 21. november 2020

Seejärel sidusid röövlid tema ja lapsehoidja kleeplindiga kinni ja viisid nad lastetuppa, kuhu üks röövlitest jäi valvesse samal ajal kui kaks teist röövlit otsisid korteri läbi.

Kuid mehed pettusid, kui nad ei leidnud korterist sularaha ja otsustasid seepeale tuppa kinni pandud naiselt ähvardades ja näkku lüües välja pressida, kus ta raha peidab.

«Üks neist tuli tuppa ja tiris mind juustest ja küsis, kuhu ma oma raha panin,» kirjeldas naine. 

Lõpuks leppisid rahulolematud vargad suunamudija luksuskaupadega, mis on väärt sadu tuhandeid eurosid.

Varaste lahkudes suutis suunamudija end kleeplindi ohjest lahti rabeleda ning kutsus politsei kell 11.49. 

Politsei saabud sündmuskohale küll kiiresti ja uuris piirkonda põhjalikult, kuid neil ei õnnestunud kahtlusaluseid tabada. 

«Vahejuhtumi käigus varastati kümme käekotti, seitse kella, sülearvuti ja kaks mobiiltelefoni,» loetles politsei ja lisas, et varastatud esemete koguväärtus ulatus 450 000 euroni. 

Õnneks on aga politseil siiski midagi, mis aitab uurimisele kaasa. Nimelt jäid röövlid turvakaamerate vaatevälja ning politsei avaldas ka kolme varga pildi.

Posted by Mei Yan So on Kolmapäev, 25. november 2020

Kolm meest on politsei sõnul Hiina päritolu 40-50-aastased ja umbes 170 cm pikad.

Kõik kahtlusalused kandsid röövi ajal mütse ja musti kirurgilisi maske.

Mei-yani sõnul ei tunne ta vargaid ja kolis alles kolm kuud tagasi uude korterisse. 

Arvatakse siiski, et röövlid said naise rikkusest aimu tema sotsiaalmeediakontode vahendusel, kus suunamudija armastas oma asjadega uhkeldada. 

Tal on näiteks Instagramis 86 000 jälgijat ja ta kogub kuulsust peamiselt oma luksusliku elustiili demonstreerimisega.

Mõni päev tagasi pöördus ta oma tuhandete jälgijate poole paludes neilt abi röövlite kohtu ette toomisel ja pakkus vaevatasuks veidi üle 216 000 euro

«Ma ei ole kunagi oma poega löönud, kuid röövlid julgesid seda teha. Vaatame, mis saab,» teatas naine postituses.

«Andsin neile juba kõik, mida nad tahtsid, kuid nad peksid mind, mu abistajat ja poega ikkagi. Need kolm meest on nii nõrgad, et suudavad röövida ainult naisi ja lapsi. Nad peksid isegi kuuekuust poissi, kui häbematud nad on!» põrutas suunamudija.

好肚餓呀😋

Posted by Mei Yan So on Pühapäev, 15. märts 2020

Lisaks süüdistab Mei-yan röövis ka hoone haldusettevõtet Goodwell Property Management ja teatas, et ettevõte võiks võtta kasutusele reegli, et nad ei luba mitte kedagi ilma naise loata hoonesse.

«Olen kümme miljonit korda öelnud turvameestele, et nad ei lubaks kedagi ilma minu loata sisse, kuid nad lasid neil kolmel kummalisel mütsis ja maskides mehel ikkagi trepist üles minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles