Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEO Liiklustragöödia USAs: teed ületanud mehele sõitis otsa tsikkel ja siis veel kaks autot

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Mehele otsa sõitnud mootorrattur põgenes sündmuskohalt.
Mehele otsa sõitnud mootorrattur põgenes sündmuskohalt. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

LAPD otsib Los Angelese lõunaosas juhtunud traagilises otsasõidus osalenud kolme sõidukijuhti, kes kõik ajasid sama mehe alla, kuid põgenesid seejärel sündmuskohalt. 

Eelmise nädala pühapäeva õhtul kella 19.39 ajal kohaliku aja järgi ületas 50-aastane Jose Fuentes sõiduteed, kui ootamatult sõitis talle otsa põhja suunas liikunud mootorratas, vahendas ABC7.

Politsei poolt avaldatud turvaklaamerasalvestiselt on näha, kuidas Fuentesele otsa sõitnud mootorrattur, kes oli ka ise oma sõidukiga külili kukkunud, tõusis seepeale püsti, korjas oma ratta üles ja põgenes sündmuskohalt.

LAPD kirjeldas mootorratast kui tumedat värvi sportratast, mida juhtis lühikesi pükse kandnud mees. 

Hetk hiljem sõitis maas lamanud Fuentesele otsa valget värvi sedaan. Toyota Corolla roolis olnud inimene põgenes samuti kohe masinaga sündmuskohalt. 

Seejärel sõitis aga maas lamanud Fuentesele otsa tume Chevy Tahoe. Ka maasturi juht ei väljunud autost, et maas lamanud ohvrit aidata, vaid sõitis sündmuskohalt minema. 

«Meile laekub järjest nende inimeste kohta videoid. Meile saadetakse nendest tehtud lähivõtteid ja meil on ka olemas osaliselt nende numbrimärgid. Seega, me leiame teid üles. Teie aktiivne otsing käib ja parem on, kui te annate end ise üles, sest lähipäevade- või nädalate jooksul leiame me teid üles,» rääkis LAPD uurija Ryan Moreno pressikonverentsil.

Hukkunud mehe tütar Kathleen Fuentes seadis gofundme.com lehel üles ka korjanduse, mis aitaks pere sel raskel ajal rahaliselt toime tulla. Paari päevaga kogunes lehe kaudu üle 5000 dollari annetusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles