AASTA SKEEMITAJA ⟩ 500 000 dollarit ja salakihlatu: ameeriklane plaanis oma abikaasast vabaneda, et uue armastusega elu nautida

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Dallas Michaels plaanis oma naise fentanüüliga tappa.
Dallas Michaels plaanis oma naise fentanüüliga tappa. Foto: Maricopa County Jail

Arizonas elav naine oli enda sõnul tõeliselt üllatunud, kui sai teada, et abikaasal oli plaan ta tappa ja õnnelikult uue salakihlatuga edasi elada. Tagasi vaadates meenub nüüd naisele hulga ohumärke, mis tegelikult viitasid mehe plaanile. 

Ühel ilusal juunikuisel hommikul pakkis Theresa Michaels enda, abikaasa ja kolme lapse asjad ning valmistus lõbusaks perereisiks Californiasse, kui avastas koduukse avades seal eest politsei, kes soovitas naisel sõit ära jätta, vahendas Crime Online.

«Nad teatasid mulle, et mu abikaasa kavatseb mu tappa. Ta plaanis seda pikka aega ja ma olin täiesti, täiesti murtud,» rääkis Theresa Michaels kanalile CBS 4.

Uurijate sõnul oli Theresa abikaasal 42-aastasel Dallas Michaelsil olnud juba pikemat aega afäär ja kõige tipuks oli mees armukesega kihlatud. Dallas üritas Theresast vabanemise tarbeks osta ka fentanüüli.

Mehe uuel kihlatul ei olnud samuti vähimatki aimu, et Michaels oli juba abielus. 

«Teise naise sõnul valetas Dallas talle samamoodi nagu mulle,» ütles Theresa.

Uurijad said vihje anonüümselt naiselt, kelle sõnul võttis Michaels temaga ühendust fentanüüli saamise eesmärgil. 

Naise sõnul oli Michaels viimase poole aasta jooksul suhelnud temaga korduvalt teemal, kuidas sokutada fentanüül oma abikaasa jooki, et ta surmava mürgituse saaks. 

Väidetavalt ütles mees, et plaanib minna perega reisile Californiasse ja naise seal mürgitada.

«Michaels tahtis oma naist tappa, kuna tal oli olnud juba pikemat aega abielu kõrvalt armuafäär,» rääkis naine uurijatele.Samuti kavatses ta võlgadest vabanemiseks kasutada oma naise nimele tehtud 500 000 dollari suurust elukindlustuse poliisi.

«See on kõige hullem reetmine. Ta oli nii meeleheitel, et minust vabaneda,» ahastas Theresa.

Võimud vahistasid Michaelsi ja esitasid talle süüdistuse mõrva sooritamise vandenõus ja narkootikumide omamises. 

Mees viidi Maricopa maakonna vanglasse, kus ta on ilma kautsjonit võimaluseta trellide taga.

Theresa sõnul on tema abikaasal olnud ka varem võimuesindajatega kokkupuuteid, kui ta vahistati seoses väljaprassimise ja politseiametniku kehastamise eest. 

Theresa sõnul oskab ta nüüd kõigele tagasi vaadates mõista, et tõepoolest olid ohumärgid, et midagi on teoksil, üleval. 

«Kuidas ta mulle rääkis, et on meeleheitel ja üritab meie pere finantsilisest august välja tuua ... Ta valetas mulle kõige kohta. Ta on petis,» ütles naine. 

Vahepeal avas aga Theresa GoFundMe annetustelehe, kust saadud raha eest loodab enda ja oma kolme lapse elu taas joonele saada ning senisest kodust võimalikult kaugele kolida. 

«Mul on käsil lahutus. Vahepeal näen aga vaeva, et üksi oma sissetulekuga ots otsaga kokku tulla. Olen viimased 15 aastat pidanud püsivat tööd. Siiski olen laenumaksetega hiljaks jäänud ja peame kolima. Ma tahan siit eemale saada,» lisas Theresa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles