VIDEO ⟩ Relvastatud eriüksused välja toonud ja inimesed katusele pagendanud telefonikõne osutus tüngaks (1)

Elu24
Copy
kogu hoone evakueeriti, ümbrus oli aga ariüksuste silma all.
kogu hoone evakueeriti, ümbrus oli aga ariüksuste silma all. Foto: Kuvatõmmis

Eile keset Montreali lahti rullunud ärevate sündmuste põhjuseks peeti pantvagidraamat või isegi röövi. Tegelikult tõmmati korravalvuritel aga nahk üle kõrvade, kirjutab Business Insider.

Kanada suures videomängustuudios Ubisoft lõppes tööpäev reedel varakult. Nende suurest Montreali hoonest kupatati töötajad pärastlõunal katusele. Kvartali piirasid ümber aga kümned politseinikud, paljud neist relvastatud eriüksuslased.

Videod soomusautodest ning ust barrikadeerivatest inimestest katusel levisid kiirelt meediasse. Montreali politsei kinnitusel «kontrollisid spetsialiseerunud ohvitserid sündmuskohta». Operatsioon oli vastus ühele hädaabikõnele.

Sündmuste arenedes levisid spekulatsioonid, et tegu võib olla pantvangidraama või relvastatud rööviga. Midagi kahtlast politseinikel aga leida ei õnnestunud. «Praeguseks pole mingit ohtu leitud,» kinnitati. «Praegu evakueerime hoonet.»

Õhtuks oli aga selge, et politsei uurib seda kui swattimist (petukõnega eriüksuse peale kutsumist) ehk tüngakõnet. Süüdlast veel leitud ei ole. Ubisofti, mille peamine arenduskeskus hoone on, tuntakse videomängude nagu «Assassin's Creed» ja «Far Cry» järgi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles