USAs tapeti lühikese aja jooksul juba kolmas räppar

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Räppar mo3 sünninimega Melvin A. Noble
Räppar mo3 sünninimega Melvin A. Noble Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kolmapäeval tapeti Dallases päise päeva ajal räppar Mo3. Viimase kuu aja jooksul on see juba kolmas juhtum, kui USAs mõni räppar tapetakse.

Dallase politseijaoskond uurib 28-aastase Melvin A. Noble mõrva, vahendas CNN.

Tapetud mees on üldsusele paremini tuntud ka kui räppar Mo3.

Võimuesindajad reageerisid kolmapäeva pärastlõunal Dallase osariigi maanteel number 35 aset leidnud tulistamisele, teatas politsei.

Kahtlustatav, kes on politsei kirjelduse järgi täiskasvanud mustanahaline mees, väljus autost ja lähenes Noble'ile, kui räppar oma autos istus. 

Noble väljus seepeale oma sõidukist ja hakkas kiirteel lõuna suunas jooksma, samal ajal kui kahtlustatav teda jälitas ja mitu korda tema pihta tulistas. 

Tulistaja tabas räpparit mitu korda ning põgenes seejärel tumedat värvi sedaanis

Kiirabi viis Noble'i kohalikku haiglasse, kus ta suri saadud vigastustesse.

Lisaks räpparile sai tulistamises viga ka süütu pealtnägija, kes politsei sõnul on täisealine mees, kes lihtsalt istus oma sõidukis. Mees sai tulistamises haavata ning ta viidi eluohtlike vigastustega kohalikku haiglasse.

Siiski arvatakse, et pealtnägija elu ei ole enam ohus. 

Kahtlustatavat ei ole aga politseil õnnestunud seni tabada. 

«Impeerium kaotas täna pereliikme - Dallase enda Mo3,» ütles Noble'it esindanud plaadifirma Empire sotsiaalmeediasse tehtud postituses. 

«Jagame seda kohutavat kaotust Mo3 perekonna, meeskonna ja fännidega. Tema sütitav isiksus ja konkurentsitu talent tõi tema austajatele rõõmu ja teraapiat. Jääb vaid loota, et jätkame tema pärandi ja energiaga jagamist, mida Mo3 jagas kogu maailmaga. Elagu Mo3,» kirjutas plaadifirma esindaja.

Noble andis oma esimese albumi pealkirjaga «Shottaz Reloaded» välja 2016. aastal ja on sellest ajast alates välja andnud veel viis albumit. Tema viimane album «Badazz MO3» tuli välja sel aastal.

Noble'il oli Instagrami lehel üle 800 000 jälgija ja ta oli tuntud eelkõige laulu «Errybody» 2019. aasta remiksi tõttu, mille ta tegi koos Louisiana osariigi Baton Rouge'i, räppari Boosie Badazziga.

Alles novembri alguses tapeti Atlanta Monaco Hookah Lounge'i ees tulistamise käigus räppar King Von. Kodanikunime Dayvon Bennett kandnud kiiret tõusev räpistaar oli osaliseks kahe grupi vahelises tülis.

Oktoobri lõpus leidis Florida politsei kiirteel avarii teinud autost 25-aastase Brian Trotteri surnukeha pärast seda, kui tundsid ebameeldivat haisu. 

Autoroolist pidasid võimuesindajad kinni noore muusiku kauaaegse sõbra Robert Avery Coltraini, kellele esitatati süüdistus teise astme mõrvas ja inimjäänuste ebaseaduslikus veos.

Trotter, kes püüdis teha nime räpimaalimas artistinimega Kent Won’t Stop, kadus 17. oktoobril Virginias Triangle'ist pärast seda, kui Coltrain võttis ta auto peale kodust, kus räppar elas koos oma isaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles