JABURUSE TIPP Florida naine varastas endise abikaasa haualt kõik uue kihlatu poolt sinna toodud asjad

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Ronni Leigh Kimberli
Ronni Leigh Kimberli Foto: Florida Lake County Jail

Floridas elavat naist süüdistatakse hiljuti surnud eksabikaasa haualt korduvalt esemete varguses, mille viis sinna mehe uus kihlatu.

Surnud mehe kihlatu pöördus Florida Fruitland Parki politseijaoskonda vargusekaebusega esmakordselt septembri lõpus, kui märkas, et hauaplatsilt olid kadunud kaks pulmakutset, paar 250 dollarit maksnud Costa päikeseprille, LED-valgustiga rippuv tähekujuline tuli, kuus taime, kunstlilled, sõrmus ja veel mõned esemed, vahendas clockorlando.com.

Kaebuse teinud naise sõnul ulatus varastatud asjade väärtus 438 dollarini.

Naise sõnul on varguse peamine kahtlusalune Ronni Leigh Kimberli, kes oli lahkunu eksabikaasa. 

Kui uurijad küsisid Kimberli käest, kas ta teab midagi kadunud asjadest, ajas naine esialgu talle esitatud kahtlustusi tagasi ja väitis, et kogu lugu ja süüdistus on naeruväärne

19. oktoobril teatas aga sama kihlatu, et hauaplatsilt olid kaduma läinud klaasist pealuukujuline tass, hingesugulasi kujutav maal ning ka mõned aiatööriistad. 

Mõni päev hiljem pöördus politsei poole aga üks naine, kes väitis, et elas Kimberly juures ja oli naisega varguse toimepanemise hetkel koos. 

Naine rääkis politseile, kuidas Kimberlin võttis haua kõrval olnud klaasist tassi ja vistaks selle puruks. Lisaks viis ta aiatööriistad oma vennale väites, et vennal läheb neid rohkem vaja. 

Hingesugulasi kujutava pildi ja raami viis naine aga oma koju ja peitis selle pööningule

Lisaks lasi kuri eksnaine lastel lilla kriidiga hauakivil sodida üle sõna kihlatu.

Politsei leidis tõepoolest aiatööriistad Kinberlini venna juurest. Naine vahistati laupäeval ja teda süüdistatakse varguses ja hauarahu rikkumises

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles