PILDID Indias last seksuaalselt rünnanud mees sai kogukonna naiste käest korraliku keretäie

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Indias sai last seksuaalselt rünnanud mees kohalike naiste käest keretäie.
Indias sai last seksuaalselt rünnanud mees kohalike naiste käest keretäie. Foto: SWNS / Scanpix

India lõunaosas Andhra Pradeshis väikest tüdrukut seksuaalselt rünnanud mees sai lisaks vahistamisele karistuseks peksa ka kohalikelt naistelt. 

8. novembril Lõuna-Indias Andhra Pradeshis Tirupatis ründas 26-aastane mees seksuaalselt oma 8-aastast naabritüdrukut, vahendas Times of India.

Palamanderi politsei teatel hiilis süüdistatav ohvri koju pühapäeva õhtul kella kaheksa paiku ja ründas siis seal last seksuaalselt.

Väidetavalt viis mees kaheksa-aastase tüdruku pesuruumi, et teda seksuaalselt väärkohelda, enne kui ta jäi tänu tüdruku appikarjetele kohalikele vahele. 

Indias peksid naised tüdrukut seksuaalselt rünnanud meest.
Indias peksid naised tüdrukut seksuaalselt rünnanud meest. Foto: SWNS / Scanpix

Enne politsei saabumist andsid kohalikud joobes mehele õppetunni. 

Paar meest hoidsid ründajat kinni, kui üks naine meest halvustas ja alandas. Lisaks andis grupp naisi mehele tüdruku ründamise eest peksa.

Last seksuaalselt väärkohelnud mees sai naistelt haledalt peksa.
Last seksuaalselt väärkohelnud mees sai naistelt haledalt peksa. Foto: SWNS / Scanpix

Vaid nädal varem ründas üks mees oma kuueaastast naabritüdrukut seksuaalselt ajal, mil tüdruku ema oli läinud tunniks ajaks kohalikule turule köögivilju ostma. 

Palamanderi politsei teatel hiilis Mohanina tuvastatud süüdistatav ohvri Palamanderis Rayalpetas asuvasse koju pühapäeva õhtul kella kaheksa paiku ja ründas seal last seksuaalselt.

Ligi tund aega hiljem koju naasnud ohvri ema šokeeritud nähes, kuidas tütar valust nuttis ja veritses. Tüdruk viidi kohe valitsuse üldhaiglasse ravile, kus arstid kinnitasid, et teda rünnati seksuaalselt.

Pärast ohvri ema esitatud kaebust vahistas Palamaneri politsei Mohani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles