TRAGÖÖDIA ⟩ Venemaal lasi peokorraldaja maha kaks sõpra ja noore neiu

Elu24
Copy
Maria, Viktoria ja Polina.
Maria, Viktoria ja Polina. Foto: vk.com

Idanaabreid šokeerib verepulm, kus neiu pidi tunde teiste peoliste surnukehade all lamama, kuni politsei viimaks kohale jõudis.

Uurali-taguses Jekaterinburgis on peo käigus toimunud tulistamine, milles suri neli noort inimest. Vene meedia kirjutas varahommikul toimunud tragöödiast laupäeval.

Senise info järgi kutsus 34-aastane Dimitri Zahharov seltskonna oma koju. Kaks neist olid samas eas Oleg ja Anton. Meestega liitusid ka kolm teismelist neiut.

Dimitri oli nendega alles eelmisel päeval valenime Vassili all internetis tutvunud. Väidetavalt oli mees endaga kaasa kutsunud kahte-kolme tütarlast, kellega õhtul aega viita. Peo ajal tõi Dimitri aga välja relva ja korraldas verevalamise. 16-aastane ellujääja Maria kirjeldas toimunut meediale.

Brutaalne «mäng»

Seltskond saabus Dimitri korterisse reede hilisõhtul. Nad rahulikult toas juttu ajanud, alkoholiga Maria väitel tegemist ei olnud. Kui neiu ühel hetkel koos kahe kaaslasega vahepeal välja läks, kadus ka Dimitri oma tuppa.

Dimitri korraldas peo, kus tappis kaks sõpra ja noore neiu.
Dimitri korraldas peo, kus tappis kaks sõpra ja noore neiu. Foto: vk.com

Tagasi tulles oli korteriomanikul käes karabiin Saiga. «Mängime!» oli Dimitri öelnud ja tulistama hakanud. «Kõigepealt lasi ta Polinat pähe, siis Antonit,» kirjeldas ta kaaslaste surma.

«Siis hakkas ta mind tulistama, aga Anton kukkus mulle peale ja kattis mu.» Edasi läks tapja tagasi kööki. «Ma kuulsin kahte lasku. Ma arvan, et ta tulistas Viktoriat ja Olegi.»

kokkuvõtteks said Anton, Oleg ja 18-aastane Polina kohapeal surma. 17-aastast Viktoriat tabas kuul kõhtu ning ta sai raskelt vigastada. Tema suutis ka sotsiaalvõrgustikus VK kirjutada sõbrannale, kes neile juba 2:30 politsei kutsus.

«Ootasime, kuni uks alles kell 5 hommikul avati,» meenutas Maria. Politseil võttis tunde, et kohale jõuda. Terve selle aja varjas Maria end Antoni surnukeha all.

Meedia teatel sooritas Dimitri ise aga enesetapu. Uurijate sõnul leiti tüdrukute verest ka amfetamiini. Maria väitel oli Dimitri aga seganud midagi vette, mida seltskond jõi. Neiu sõnul oli korteriomanik kogu õhtu jooksul jätnud salaliku mulje, teised mehed olid aga suhtlusele palju avatumad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles