METSIK JULMUS ⟩ Mees lõi naise otse tänaval surnuks, rahvas vaatas osavõtmatult pealt

Elu24
Copy
Rünnak toimus päise päeva ajal keset tänavat.
Rünnak toimus päise päeva ajal keset tänavat. Foto: Kuvatõmmis

Kohutav videoklipp hakkas levima Hiina sotsiaalmeedias. Kõrvalseisjate tegevusetus on põhjustanud tõsist pahameelt, vahendab Mirror.

Kesk-Hiinas Shuozhous filmitud video on erakordne, sest riigi rangelt reguleeritud sotsiaalmeedias sellist vaatepilti levitada sageli ei lubata. Nüüd on juhtum aga ka uudistesse jõudnud.

Mees ründas naist väidetavalt pärast seda, kui paar rolleriga kerge avarii tegi. Ta lõi väidetavalt oma naise otse keset tänavat kiviga surnuks.

Üllatavalt ei läinud keegi vahele, kuigi neid ümbritses palju inimesi. Saabunud politsei leidis eest juba naise laiba. «Kahtlustatav on julgeolekuametnike vahi all,» kinnitati meediale. Kohutav vahejuhtum leidis aset laupäeval.

Miljoneid kordi jagatud video on tekitanud tulise arutelu. Inimeste apaatsus kaaskodanike suhtes ja koduvägivald on Hiinas väidetavalt väga levinud probleemid.

Paljude jaoks on uskumatu, et keegi vahele ei läinud ning inimesed - nende seas lapsed - vaatasid tapmist lihtsalt pealt või filmisid. Koduvägivalla kohta saadakse kuni 50 000 teadet aastas, kuid reaalselt kogeb seda umbes veerand suurrahva naistest. Koduvägivald kriminaliseeriti Hiinas alles 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles