MANIAKK ⟩ Londoni kesklinnas Ferrariga kiirendanud juht sõitis ülikalli auto tükkideks (1)

Elu24
Copy
Juht kaotas auto üle kontrolli
Juht kaotas auto üle kontrolli Foto: Kuvatõmmis

Juht ei suutnud võimsat autot kontrolli all hoida ning ette jäänud jalgrattur pääses eluga vaid õige napilt, kirjutab Mirror.

Teisipäevast pärinev peakaamera salvestis tuletab meelde, et raha eest sõiduoskust osta ei saa. Mõtlematu juhi tembu tõttu sai õnnetu jalgrattur tunda tõelist surmahirmu.

Londoni Lamberthi sillale keerates otsustas Ferrari 812 juht ülivõimsa auto kiirendust katsetada. See maksis talle kohe kätte. Juht kaotas auto üle kontrolli, see libises risti teega ning sõitis sillapiirdesse.

Briti meedia teatel on tegemist 812 Superfastiga. Innukal juhil oli seega vaja taltsutada 588 kilovatti. Eestis on samaväärsed mudelid olnud müügil üle 300 000 euroga.

30 km/h kiiruspiiranguga sillal kiirendanud Ferrari omanik seadis ohtu ka pahaaimamatu ratturi. Tee servas sõitnud väntaja möödus paar sekundit varem kohast, kuhu Ferrari superauto järgmisel hetkel puruks rammiti.

Londoni politseile on video saadetud, kuid nad pole õnnetust kommenteerinud. See avaldati algul hoopis Instagrami lehel, mis praeguseks on privaatseks lukustatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles