ŠOKEERIVAD KAADRID ⟩ Liiklusraev viis tulistamiseni keset rahvarohket parklat

Elu24
Copy
Liiklusraevutseja hakkas tänaval tulistama.
Liiklusraevutseja hakkas tänaval tulistama. Foto: Kuvatõmmis

USAs sai pealtnägija videole, kuidas kerge tüli liiklusreeglite pärast paisus tõuklemiseks ja edasi suisa tänaval tulistamiseks, kirjutab TMZ.

USA meedia avaldas video reedest, kui liiklustüli muutus eluohtlikuks ka kõrvalseisjatele. Riigi loodenurgas Washingtoni osariigis läksid kahe maasturi sõitjad omavahel nii tülli, et lendama hakkasid nii rusikad kui kuulid.

Video algab hetkel, kui üks juht kahe mehe poolt maha tõugatakse. Kui ründajad tagasi autosse lähevad, läheb ta nende autot mingi esemega. Seejärel võtab ta autost relva ja tulistab nähtavasti vastaste rehve.

«Oh, kurat!» hüüatab filmija. «Minema siit!» soovitatakse talle kõrvalt samas, kui relvakangelane üle autosid täis parkimisplatsi teisele maasturile järele tulistab.

Sotsiaalmeedias on spekuleeritud, et üks osapooltest sõitis parkla ühesuunalisel sõidurajal vastassuunas. See ajas vastaspoole nii marusse ja tagajärg on näha videol.

Mõlemad on praeguseks kinni peetud ja väidetavalt viidi maha tõugatud tülitseja ka kergemate vigastustega haiglasse. Teised inimesed kuulirahes imekombel pihta ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles