Argo Ader teab kuidas sooja teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10.jaanuaril, toimus Klubis Teater esmakordselt meelelahutuslik võistlus Kokteilistaar 2012, mille võitjaks osutus kulturist Argo Ader!
10.jaanuaril, toimus Klubis Teater esmakordselt meelelahutuslik võistlus Kokteilistaar 2012, mille võitjaks osutus kulturist Argo Ader! Foto: Maksim Toome

Tuntud kulturismi- ja fitnessitreener Argo Ader, kes on lisaks ka mitmekordne Eesti karikavõitja ning meister fitnessis, ei pea külma kartma, kuna on «soe mees».

Saatest «Tantsud tähtedega» eestlastele tuntud kulturist, kes saates nii žürii kui ka tantsutähe rollis olnud, ei valiks punast veini, mida külmemal ajal ikka eelistama kiputakse, ka talvel, kirjutab Buduaar.

«Olen lihtsalt nii soe, mul pole kunagi külmamuret olnud,» muigab mees.

«Õhtusöögi juurde valin vahel harva ikka veini, kuid siis pigem valge veini,» lisab Argo. «Kuna olen eluaeg spordiga tihedalt seotud olnud, siis alkoholi tarbin haruharva, see lihtsalt ei sobi minu eluviisiga kokku,» kommenteerib Argo, et eelistab alkoholile alati korralikku trenni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles