JULMURID HOOS Männikul okastraadist lõksu sõitnud krossirattur pääses napilt eluga

Elu24
Copy
Ratturi varustus oli lõhki rebitud.
Ratturi varustus oli lõhki rebitud. Foto: Erakogu

Morokrossi huviliste grupis jagatud hoiatuses oletatakse, et kellegi missioon on mootorrattad Männiku karjääri radadelt minema peletada.

Motokrossihuviline Kristo Kotkas jagas reedel õõvastavat kogemust. Nimelt oli tema tuttav seigelnud eelmisel päeval Männiku küla lähedal krossirajal, kui sattus jubedasse lõksu.

Mootorratturi elu päästis kaelakaitse.
Mootorratturi elu päästis kaelakaitse. Foto: Kristo Kotkas

«Männikul sõitjad, olge väga ettevaatlikud!» hoiatas Kotkas. «Seal tegutseb kurjategija, kes tõmbab puude vahele okastraati.» Mehe sõnul sõitis tema tuttav kaelapidi otse traati ja vaid korralik kaelakaitse päästis ta elu.

Kotkas jagas ka pilte mootorratturi lõhkirebitud varustusest. «Poleks kaelakaitset olnud, poleks traat täpselt kaelakaitsesse läinud, oleks laip,» arvas ta.

Tahab mootorrattureid hirmutada?

Lõks oli Kotkase sõnul kuskil Männiku tee ja karjääri vahelisel alal. «Selle traadi muidugi korjasime taaskord kokku ja peitsime ära, et seda enam kasutada ei saaks,» selgitas Kotkas. «Sealkandis on metsas traati kilomeetrite kaupa, nii on tal suht lihtne jälle midagi üles panna.»

Postitaja usub, et ilmselt soovib keegi peletada sõitjad Männiku järve äärest krossiradadelt ära. «Arvatavalt on kurjategija missioonil, et tsiklid seal ei sõidaks,» kirjutas Kotkas. «Traadid ohtlikud aga kõigile.»

Okastraat rebis varustuse lõhki.
Okastraat rebis varustuse lõhki. Foto: Kristo Kotkas
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles