PLAHVATUSOHTLIK ⟩ Epsteini ohver avaldas tunnistustes prints Andrew kõige jäledamad fantaasiad

Elu24
Copy
Prints Andrew koos Virginia Robertsiga
Prints Andrew koos Virginia Robertsiga Foto: /Supplied by Capital Pictures

Kupeldatud 17-aastase jaoks oli prints Andrew jalafetiš naljakas, kuid ka jäle ja vastuvõetamatu.

Virginia Roberts on üks peamisi tunnistajaid juhtumis, mis seob mitmed tuntud inimesed skandaalse kupeldamisringiga. Eelmisel nädalal avaldati New Yorki kohtus dokumendid, kus ta tegi plahvatusohtlikke avaldusi prints Andrew kohta, kirjutab Daily Mail.

Robertsi sõnul kupeldas Jeffrey Epstein ta Yorki hertsogi küüsi siis, kui ta oli vaid 17-aastane neiu. Prints käitus vahekorra jooksul suisa ebastabiilset, väidab naine tunnistuses.

«Ma tõmbasin piiri ekstreemsete fetišite kohale,» tunnistas Roberts. «Eriti nende puhul, mis käsitlesid mu keelt ja varbaid ühes lauses.» Naise sõnul ajas Andrew jalalembus teda suisa naerma.

«Polnud raske teda [Andrew'd] nii närvi ajada, et ta tahtis lihtsalt puhata ..., nii me lihtsalt ootasime minu voodiruumis 10 kõige pikemat minutit mu elus,» kirjeldas ta. «Mõni moment hiljem sattus ta ilma mingi emotsionaalse pühendumiseta ekstaasi,» meenutas Roberts.

Naise sõnul oli kergendav näha, et selleks õhtuks on asi läbi. Samas mõistis ta, et on mehele vaid ajutiselt n-ö muusaks.

Virginia Roberts.
Virginia Roberts. Foto: AP/Scanpix

Madaam Maxwelliga raksus

Nüüd tegelikult Giuffre perenime kandev Virginia on kinnitanud, et teenis Epsteini ja Ghislaine Maxwelli seksiorjuses aastaid peale 2000. aastat.

Praegu 36-aastane naine kohtus Andrew'ga 2001. aastal ja oli sunnitud temaga korduvalt vahekorda astuma. Kokkupuuted toimusid Londonis Maxwelli oma linnamajas, kus ta pidi ka printsiga koos vannis käima.

Tunnistused läksid kohtu kätte, kui Maxwell andis Robertsi 2015. aastal kohtusse. Epsteini paariline süüdistas naist valetamises ja nime määrimises. End vanglas väidetavalt tapnud Epsteini juhtumiga seoses on ütlused väga kaalukad. 

Samas teatas üks printsi lähikondlane ajalehele The Sun, et süüdistussesse tuleb ettevaatusega suhtuda. Tema väitel on Andrew'd asjatult süüdistatud ju aastaid.

Maxwell on aga New Yorkis vangis, süüdistatuna alaealiste kupeldamises. Tema kaaslane, 66-aastane Epstein suri väidetava suitsiidi järel vanglas 2019. aasta augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles