ÕNNETU LÕPP ⟩ Seitsmendalt korruselt kukkunud briti turist lömastas kohaliku mehe

Elu24
Copy
Õnnetuse koht, hotell Hispaanias.
Õnnetuse koht, hotell Hispaanias. Foto: Google Maps

Äärmiselt õnnetu asjaolude kokkusattumine võttis kahe mehe elu, vahendab Mirror

Lõuna-Hispaania kuurordis Marbellas algas laupäev õige kehvasti. Umbes 1:45 öösel kukkus Melia don Pepe hotelli rõdult alla Ühendkuningriigist pärit turist.

«Mees, kes hüppas või kukkus, oli 50. eluaastates britt,» täpsustasid kohalikud allikad. Seitsmenda korruse rõdult alguse saanud umbes 20-meetrine õhulend lõppes loomulikult tema surmaga.

Teine traagiline ohver

Traagiliselt jäi aga otse taevast alla sadanud turisti alla kohalik mees. Sarnaselt britiga suri viietärnilise hotelli ees aega veetnud kohalik kokkupõrke hetkel.

Marbella
Marbella Foto: Google Maps

«Mees, kes hotelli terrassil jooki nautis, oli 43-aastane hispaanlane,» kinnitasid samad allikad. Politsei kinnitas toimunut ja uurib tõpsemaid asjaolusid.

Marbell asub legendaarse Costa del Soli piirkonnas. Hispaaniasse puhkama tunglevad britid on sattunud mitmete ootamatute takistuste otsa. Näiteks avastasid mõned, et nende eelistatud hotellid on koroonapiirangute tõttu siiani suletud.

Nii tuleb välja, et mõned britid pidid koguni rannal magama. Samuti on üllatuseks Hispaania karmid trahvid näiteks maskireeglite rikkumise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles