VIDEO ⟩ Mehhikos põles sõiduteele maandunud narkolennuk maani maha

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Mehhikos lahvatas leekidesse maanteele maandunud lennuk, mille lastiks arvatakse olevat suur kogus narkootikume.
Mehhikos lahvatas leekidesse maanteele maandunud lennuk, mille lastiks arvatakse olevat suur kogus narkootikume. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Mehhikos lahvatas pärast maandumist põlema lennuk, mida kasutati arvatavasti narkootikumide veoks. Lisaks leidsid võimud veel narkot täis auto. 

Lõuna-Mehhiko võimud kahtlustavad, et Yucatani poolsaarel maanteele ebaseaduslikult maandunud ja tules täielikult hävinud väikelennukit kasutati narkootikumide veoks, vahendas BBC.

Mehhiko armee tuvastas lennuki, kui see sisenes Mehhiko õhuruumi, mispeale hakkasid seda jälitama sõjaväe reaktiivlennukid.

Maabumispaika saadeti küll väed, kuid vahistamistest pole seni teateid.

Sõjaväeametnike sõnul leidsid nad lennuki maandumispaiga lähedalt Quintana Roo osariigist ka veoauto, millesse oli peidetud 390 kilo kokaiini.

Läheduses leidsid sõjaväeametnikud, et nad leidsid ka kokaiinina veokist 13 pakki narkootikumi, millest igaüks kaalus umbes 30 kilo, vahendas U.S. News. 

Arvatakse, et narkootikumid pärinevad lennukist. 

Hinnanguliselt ulatub leitud narkootikumide väärtus üle viie miljoni euro ja sellisel «kahjumil» on märkimisväärne mõju kuritegelikele organisatsioonidele.

Ringhäälinguorganisatsioon Milenio, mis näitas kaadreid tiheda taimestikuga ümbritsetud maanteel pooleldi põlenud lennukist, teatas, et lennuk saabus Venezuelast Maracaibost.

Reuters ei ole aga seda infot kinnitanud, sest Venezuela valitsus ei ole kommentaaripalvele veel vastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles