Madeleine McCanni röövimises kahtlustatava sakslase parim sõber: ma tean, et tema tegi seda

Elu24
Copy
Briti tüdruk Madeleine McCann kadus Portugalist 2007. aastal.
Briti tüdruk Madeleine McCann kadus Portugalist 2007. aastal. Foto: Scanpix/AP

Austriast pärit Michael Tatschl jagas Christian Brückneriga Portugalis majapidamist ning avaldab nüüd, et mees oli pervert ja vägagi võimeline lapserööviks, kirjutab Daily Star.

43-aastast Christian ­Brücknerit kahtlustatakse Madeleine McCanni röövimises 2007. aastal. Tema üks parimaid sõpru väidab nüüd, et teab kindlalt, et Brückner on tüdruku kadumisega seotud.

47-aastane Tatschl jagas seksuaalkurjategijaga majapidamist Praia da Luzis Portugalis, kust ka Madeleine 2007. aastal kaduma läks. Mehe sõnul on Brückner pervert, kes oli vägagi võimeline lapse röövimiseks seksuaalsetel eesmärkidel või raha pärast.

Tatschlit küsitles möödunud aastal seoses McCanni juhtumiga nii Austria kui ka Saksa politsei. Ta rääkis neile, kuidas Brückner käis vargil puhkekodudes ning uhkeldas sellega, kuidas ta sihtmärgiks olidki rikkad turistid.

Lisaks sõnas mees, et Brückner kelkis ka sellega, kuidas ta «lapsi Marokosse müüs» ning avaldas, et kardab, et ka Madeleine'iga võis sama juhtuda.

Sakslane Christian Brückner, keda kahtlustatakse McCanni röövimises.
Sakslane Christian Brückner, keda kahtlustatakse McCanni röövimises. Foto: Scanpix/AFP

Tatschli sõnul oli sakslase kinnisideeks ka tumeveeb ning ta kahtlustab, et Brückner kasutas seda pornograafia ja uimastitega kauplemiseks. Ta avaldas ka, et mehel oli Portugali kodus ka salakoht, kus ta varastatud asju hoidis. 

«Ma elasin temaga sel ajal,» sõnas ta. «Ta oli mu parim sõber. Ma tean, et tema tegi seda.»

Portugalist Austriasse naasnud Tatschl ütles ka, et tema arvates saab Brückner süüdistused peagi kaela.  «Christian oli imelik tegelane,» lisas ta.

«Ta rääkis isegi laste müümisest ja seda vist Marokosse. Ma arvan, et tõenäoliselt müüs ta Maddie kellelegi. Võib-olla seksiringile.»

«Ma tõesti ei mõelnud sellele siis. Ma arvasin, et ta teeb lihtsalt nalja,» lisas mees.

Christian Brücknerist sai Madeleine McCanni kadumisjuhtumi põhiline kahtlusalune selle aasta juuni alguses. Mees kannab praegu Saksamaa Kieli vanglas seitsme aasta pikkust karistust vägistamise ja narkokuriteo eest.

«Ta oli mu parim sõber. Ma tean, et tema tegi seda.» - Michael Tatschl

Brückner on erinevates Euroopa riikides pannud toime murdvargusi, tegelenud narkomüügiga kui ka vägistanud naisi ja lapsi. Osade kuritegude eest on ta karistust kandnud.

Madeleine McCann kadus Portugalis Algarves Praia da Luzis 3. mail 2007 mõni aeg enne oma neljandat sünnipäeva. Ta magas koos kaksikutest õe ja vennaga suvituskorteris, vanemad Kate ja Gerry McCann olid lähedalasuvas restoranis koos sõpradega einestamas.

Vanemad käisid iga poole tunni tagant lapsi kontrollimas. Kui Kate McCann läks kella kümne paiku lapsi vaatama, oli Madeleine kadunud.

Briti tüdruku kadumist uuritakse seni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles