PIINLIK VIDEO ⟩ Purjus MTV tõsielustaar karjus teda vahistanud võmmidele: kas sa tead, kes ma olen?

Elu24
Copy
Kuvatõmmis peatvaataja videost, kus on näha, kuidas tõsielustaate osaline üritab vahistamisest pääseda.
Kuvatõmmis peatvaataja videost, kus on näha, kuidas tõsielustaate osaline üritab vahistamisest pääseda. Foto: SWNS / Scanpix

MTV tõsielusarjast «Floribama Shore» tuntud Kirk Medas korraldas tänaval teda vahistama tulnud võmmide ees korraliku skandaali, kui üritas rõhuda tuntuse kaardile ja enda arreteerimist vältida. Politseil ja pealtvaatajatel polnud aga aimugi, kellega tegu.

Kirk Medas vahistati 15. mail pärast seda, kui mees Georgia osariigis Woodstockis jäi ametivõimudele silma kõlvatu käitumisega, vahendas TZM.

Vahistamise käigus üritas aga mees mängida tuntusekaardile.

«Ma olen muide telesarjas,» karjus Medas hetkel, kui politseinikud mehe käsi raudu panid. 

Samal ajal on aga taustal kuulda, kuidas kõrvalseisjad räuskava mehe üle naeravad ja üritavad välja mõelda, mille poolest ta kuulus on, sest nende jaoks oli tegemist tundmatu mehega. 

Politsei esindaja sõnul reageerisid nad väljakutsele, kus üks kohalik lõbustusasutus Pure Taqueria teatas purjus ja ebasündsalt käitunud mehest.

Pealtnägijate sõnul muutus Medas eriti sõjakaks pärast seda, kui ta  baarist välja visati. 

Medase suhtes alustati väärteomenetlust ebakorrektse käitumise eest.

Väidetavalt oksendas Medas vahetult enne seda, kui politsei taserid välja tõmbas, et räuskavat meest korrale kutsuda, vahendas Daily Mail. 

«Floribama Shore» on eetris alates 2017. aastast ja jälgib kaheksat Florida pidutsejat.

Medasel on Instagramis üle 230 000 jälgija. 

«See on olnud kõigi aegade halvim aasta. Pole vaja mind kontrollida. Mul läheb hästi. Ma lihtsalt ütlen. See aasta imeb. Nii paljud erinevad asjad teevad mulle haiget,» kirjutas Medas laupäeval oma 52 000 Twitteri jälgijale.

Medas on ka sarjas sattunud üsna tuliseks kiskuvatesse olukordadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles