USAs jäid kaks kolleegi mõrva planeerinud advokaati haledalt vahele

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Relv ja dollarid. Pilt on illustreeriv.
Relv ja dollarid. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Sven Hoffmann / Scanpix

Kaks Texase osariigi advokaati vahistati pärast seda, kui nad üritasid politseinikult osta märgistamata relva, et lasta sellega tappa ühe kaasosalise endine abikaasa. 

Texasest pärit advokaadiametit pidav 45-aastane Seth Andrew Sutton plaanis koos kolleegi 33-aastase Chelsea Tijerinaga lasta tappa naise endise abikaasa, vahendas Daily Beast.

Sutton on Texase osariigi Waco piirkonnas pikaaegse väljapaistva mainega kriminaalkaitsejurist.

Kuid nüüd on mees koos kolleegi Chelsea Tijerina endale paraja supi kokku keetnud, ega pruugi väga pikka aega McLennani maakonna vanglast, kust ta mitmed oma kliendid päästnud on, vabadusse pääseda.

Politsei vahistas nimelt eelmise nädala reedel Suttoni ja Tijerina ja neile esitati süüdistus mõrva plaanimise ja tellimise eest.

Nimelt plaanisid Tijerina ja Sutton naise endise abikaasa 37-aastase Marcus Beaudini mõrva ja kaasasid skeemi ka ühe salapolitseiniku.

Süüdistusest selgub, et Tijerina ja Sutton olid hoolikalt Beaudini mõrva plaaninud. 

Selleks võtsid nad ühendust ka ühe salapolitseinikuga ning palusid ametnikul neile 300 dollari eest relv muretseda. 

Esimest korda kohtus Sutton politseinikuga 14. mail. Teist korda kohtuti 20. mail, mil Sutton pakkus lisaks rahale ka võimalust aidata politseinik pärast mõrva sooritamist ka mujale kolida. 

Järgmisel päeval edastas Tijerina ametnikule väidetavalt teavet Beaudini asukoha kohta ja tema koduga seotud üksikasjad, mis olid vajalikud «töö» edukaks täitmiseks.

Sutton ja Tijerina edastasid politseinikule ja Beaudini täpse päevakava.

Sutton ja Tijerina vahistati 22. mail veidi pärast seda, kui nad olid politseinikule relva ostmiseks raha andnud. 

Tijerinale ja Suttonile määrati mõlemale ühe miljoni dollari suurune kautsjon. 

Tijerina endine abikaasa, samuti Waco piirkonnas advokaadina töötav 37-aastane Marcus Beaudin vahistati aga tänavu veebruaris ning talle esitati süüdistus eelmise aasta detsembris aset leidnud 10-aastase pereliikme seksuaalses puutumises.

Beaudin eitas talle esitatud süüdistusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles