VIDEO USAs kahtlase maasturi kinni pidanud politseinikel vajus suu lahti, kui nad juhti nägid ja selgitust kuulsid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
5-aastasel poisil õnnestus vanemate tagant varastatud maasturiga mitu kilomeetrit sõita enne, kui politsei ta kinni pidas.
5-aastasel poisil õnnestus vanemate tagant varastatud maasturiga mitu kilomeetrit sõita enne, kui politsei ta kinni pidas. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Utah' politsei avastas oma suureks üllatuseks ühe maasturi roolist 5-aastase poisi, kes oli otsustanud Californiasse sõita.

Esmaspäeval kella ühe ajal märkas manteepatrull Utah' osariigis Ogdenis maanteel sõitnud ebaühtlase sõidustiiliga maasturit, vahendas KUTV.

Kui esialgu arvas auto kinni pidanud liikluspatrull, et tegemist purjus juhiga, siis oma suureks üllatuseks vaatas neile juhiistmelt vastu hoopis 5-aastane poiss.

«Ta lahkus kodust pärast emaga tülitsemist, sest ema keeldus poisile Lamborghinit ostmast,» rääkis politsei esindaja. 

Pärast tüli otsustas poiss, et võtab vanemate auto ja sõidab ise Californiasse uhket sportautot ostma. 

Politsei sõnul jäi aga poisil pisut raha puudu, sest tal oli taskus vaid kolm dollarit. Poiss jõudis enne kinnipidamist sõita pisut üle kolme kilomeetri. 

Politsei sõnul uuritakse juhtunut ja kogutakse tõendeid. Praegu ei ole poisile ka ühtegi süüdistust esitatud. Praegu on veel ka ebaselge, kas süüdistus esitatakse vaid poisile, või tuleb ka vanematel vastutust kanda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles