RÄPI MÕJU Videod: Inglismaal tulistas ja karjus mees kortermaja rõdul, kuni märulipolitsei ta kinni võttis

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Põhjuseid, miks 33-aastane Michael Alunomohi oma rõdult suvaliselt tulistama ja märatsema hakkas ei ole politsei veel avaldanud. Mees tegi tulistamise vahelt ka sotsiaalmeediasse postitusi.
Põhjuseid, miks 33-aastane Michael Alunomohi oma rõdult suvaliselt tulistama ja märatsema hakkas ei ole politsei veel avaldanud. Mees tegi tulistamise vahelt ka sotsiaalmeediasse postitusi. Foto: SWNS / Scanpix

Relvadest umbes poolsada korda tulistanud mees vahistati kahtlustatuna tulirelvakuritegudes. Tegemist on räpimaailmas läbi lüüa üritava sotsiaalmeedia suunamudijaga.

Chathamis Dock Head Roadil asuva kortermaja katuseterrassilt kostsid lasud kolmapäeva hommikul kella 8.35 paiku hommikul, teatas Kenti politsei, vahendas BBC.

Ka Twitterisse postitatud videos on kuulda pauke ning näha relvaga vehkivat meest. 

Sündmuskohale saadetud politsei eriüksis vahistas 33-aastase Michael Alunomohi ja sündmuskohalt neli tulirelva.

Juhuslikud lasud

Tunnistaja Sandra Pratt, kes töötab lähedal asuvas Dockside'i ostukeskuse Range kaupluses, ütles BBC Radio Kentile, et ta kuulis tulistamisega sarnanenud heli.

«Kuulsin, kuidas karjuti ja tulistamisele sarnast heli. Vaatasin vasakule ja märkasin rõdul üht meest, kellel oli mitu relva,» rääkis Pratt ja lisas, et ta jooksis seepeale poodi sisse ning palus sama teha kõigil mööduvatel inimestel, kes ei saanud veel aru, mis toimub. Seejärel helistas naine politseisse.

Prati sõnul viibis relvakangelane umbes 30-korruselise tornmaja ülemisel korrusel asuva korteri rõdul.

Naise sõnul märatses rõdul olnud mees umbes pool tundi

«Me olime kõik kaupluse ees ja sealt oli näha, kuidas ta püstolist ja vintpüssist lasi ning näha oli sädemeid, mis sellest väljusid. Ta tulistas lihtsalt suvaliselt,» kirjeldas Pratt.

Pole teada, kas keegi sai tulistamises viga. 

Pratt rääkis ka, kuidas akendest piilusid teiste korterite inimesed, et aru saada, mis toimub, kuni lõpuks suundusid sündmuskohta täisvarustuses politseinikud. 

Kenti politsei kinnitusel saatsid nad sündmuskohale eriüksuse ja lisaks veel ka kopteri ning maja ümbruses turvasid ala patrullautodega saabunud politseinikud. 

Relvakangelane, kes oma tegevusest ka Instagrami postitusi tegi, sattus hoogu pärast 1996. aastal tulitamises hukkunud kuulsa räppari Tupaci muusikat kuulates, vahendas Mail Online.

Nigeeriast pärit mees on plaadifirma Truth or Dare omanik ning üritab UKs nime teha räpparina. Tema artistinimi on Flexing Mike.

Tal on Instagramis üle 70 000 jälgija ning väidetavalt on ta Nigeeria miljardäri ja suunamudija Hushpuppi nõbu.

Kinnipeetud Alunomoh filmis end ka siis, kui ta karjus maja ees olnud politsei peale ja pealtnägijate sõnul tulistas mees relvadest umbes 50 lasku. 

Hiljem selgus, et mees tulistas paukpadruneid ja tegemist ei olnud päris relvadega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles