Esimesed murdujad: raskemuusika festival Barbar Feast lükkub aasta võrra edasi

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Eelmise aasta Barbar Feast toimus Maramaal.
Eelmise aasta Barbar Feast toimus Maramaal. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tallinna rokiklubi Barbar teatas, et nende korraldatud suvefestival Barbar Feast 2020 lükkub aasta võrra edasi ning toimub hoopis järgmise aasta suvel.

Ürituse korraldaja teatas Facebookis, et Barbar Feast toimub Harjumaal Viikingite külas 8.–10. juulini aastal 2021. See tähendab, et plaanitud kahe päeva asemel kestab festival kolm päeva.

«Festivalimeluga on juba liitunud kogu selleks suveks kinnitatud ja veel avaldamata line-up. Siinkohal on paslik teha suur kummardus kõigile asjaosalistele mõistva suhtumise eest!» teatas korraldaja.

Esimene Barbar Feast toimus 2019. aasta suvel Tartumaal.
Esimene Barbar Feast toimus 2019. aasta suvel Tartumaal. Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

Barbar Feastil esinevad Metsatöll, Kurjam, Herald, Goresoerd, Hetero, Intact, Horror Dance Squad, Val Tvoar Band, Metallica tribute-bänd jpt. Artiste lisandub veelgi.

Barbar Feast on Eestis üks esimesi suvefestivale, mille toimumine järgmisesse aastasse lükatakse. Seni on samasuguse otsuse teinud Haapsalu Itaalia muusika festivali korraldajad, samuti on teadmata ajaks edasi lükatud mai lõpus toimuma pidanud Kapa festival. Elu24 andmetel plaanitakse tänavu ära jätta ka Pühajärve jaanituli ja Retrobest.

Suurt ülevaadet Eesti suurürituste seisu kohta saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles