KAUNIS KLÕPS Karantiiniajaks kokku kolinud spordiõed Šadeikod lummavad iluga

Elu24
Copy
Jade Šadeiko ja Grete Griffin.
Jade Šadeiko ja Grete Griffin. Foto: Instagram

Võrkpallur Jade Šadeiko kolis kriisi alguses seitsmevõistlejast õe Gretega ühe katuse alla. Kuu aega hiljem tõestavad õed kauni pildiga, et pole karantiinis tülli pööranud... lausa vastupidi!

«Ma panin kuu aega tagasi üles Los Angeleses tehtud pildi minust ja mu õest Jadest, kus kirjutasin, et tal jäi kool ära, nii et ta kolis meie juurde. Siis oli kriis kestnud nädala,» kirjutas Grete, nüüd juba paar aastat perekonnanimega Griffin, lustlikus Instagrami postituses.

Kuna tavaliselt näevad õed teineteist kaks korda aastas, võiks arvata, et ühise katuse all elamine ajab varem või hiljem harja punaseks. Aga võta näpust! «Nüüd on kriis kestnud kuu aega ja viis päeva ning ma ei kujuta ette, et ta lähiajal lahkuks. Olen nii tänulik selle aja eest, mida temaga veeta saan,» rõõmustas Grete.

Ta lisas, et abikaasa Robert Griffin III teeb Jadega kõvasti trenni. Samuti saavad Grete pisitütred oma tädiga lõpuks pikemalt aega veeta.

Jade ja Grete vanem õde Grit Šadeiko, samuti seitsmevõistleja, avaldas postituse all soovi õdedega liituda. «Adopteeri mind ka,» kirjutas ta.

Vaata lummavat pilti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Griffin (@gretegiii) on

Griffinite pere on kriisi ajal Texases ning veedab aega nii nagu sportlastele kohane: mängitakse aias võrkpalli, loobitakse tänaval Ameerika jalgpalli ja tehakse tublisti trenni. Loomulikult kulub osa ajast ka Grete ja Roberti pisikeste tütardega tegelemiseks.

Suurt ülevaadet sellest, millega tegelevad Eesti tuntumad sportlased kriisi ajal, saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles