Tänakust Sildaruni – millega tegelevad mõned Eesti tuntumad sportlased kriisiajal?

Elu24
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Erakogu

Kõik istume karantiinis! Nii ka sportlased, kel on enamik plaanis olnud võistlusi ära jäänud. Mida teevad meie kuulsaimad atleedid rohke vaba ajaga?

Sellele küsimusele vastamiseks suundume loomulikult sotsiaalmeediasse. Sealt näeme me esmajoones, et Ott Kiivikas joob agressiivselt jogurtit! Varusid paistab karantiiniajaks tal piisavalt olema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ott Kiivikas (@ottkiivikas) on

Grete Griffin annab meeleolukas videos aga nõu, kuidas end ka kodustes tingimustes liikumas hoida. Loomulikult veedab ta aega ning teeb trenni koos abikaasa Roberti ja kahe lapsega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Griffin (@gretegiii) on

Maailma parim Eesti autosportlane Ott Tänak on suundunud tagasi koju juurte juurde. WRC maailmameister ei viida aga sealgi aega jalad seinal.

Mees on ette võtnud hoopiski kodused toimetused ja meistritööd. Neid tehes «tulevad meelde Kuressaare Ametikooli ajad», nagu Tänak ise kirjutab.

Mitmed sportlased annavad aga hagu hoopiski oma väikestele influenceri-algatustele! Sellised asjad on ette võtnud nii armastatud Kelly Sildaru kui ka uisukaunitar Saskia Alusalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Sildaru (@kellysildaru) on

«Tegevusetus on inimesele justkui rooste masinale. Naeratage. Mõelge. Liikuge,» motiveerib Saskia fänne.

Kõige armastatumad spordikolmikud Leila, Liina ja Lily Luik jagavad fännidega nippe, kuidas karantiinis mitte füüsiliselt täitsa ära manduda. Miks mitte - hoiame distantsi, aga hoiame ka vormi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles