VIDEO ⟩ Tallinna Linnateatri näitlejad tegid ühiskummarduse meditsiinitöötajatele

Elu24
Copy
Elisabet Reinsalu, Maiken Pius ja Andrus Vaarik.
Elisabet Reinsalu, Maiken Pius ja Andrus Vaarik. Foto: Kuvatõmmised videost / Elu24 kollaaž

Tallinna Linnateatri näitlejad ja töötajad on saanud valmis südamliku videoga, millega tänatakse neid, kes eriolukorra ajal eesliinis viibivad. Koos tehti just meditsiinitöötajatele sügav kummardus ning video 1.22 minutil ilmutab end ka värske ilmakodanik.

Umbes 2-minutiline video postitati Linnateatri sotsiaalmeediasse eile õhtul. Videos astuvad üles mitmed Linnateatri näitlejad, kes ühtselt edastavad kõigile meditsiinitöötajatele südamliku sõnumi.

Videost võtavad osa ka Priit ja Maiken Pius, kes said hiljuti teist korda lapsevanemateks ning Maikeni süles ilmutab end videos ka eriolukorra ajal sündinud pisitütart. Lavastaja ja näitleja Andrus Vaarik teeb kummarduse koos oma lemmikloomaga.

«Lugupeetud meditsiinitöötajad. Me saame vaid ette kujutada, kui raske on teile praegune eriolukord. Ja paljudel teist on tekkinud olukorra tõttu tulnud loobuda. Te olete kindlasti väga väsinud ja unetunde on teil natuke rohkem kui kahe inimese näitemängudes tegelasi,» alustavad Linnateatri näitlejad.

«Kuigi eriolukord on ebamugav ja väsitav meile kõigile, on praegune aeg kõige kurnavam kõigile arstidele ja teistele tervishoiu töötajatele ja kõigile neile, kes samuti igapäevaselt eesliinis viibivad,» jätkavad näitlejad. Ei unustata mainida ka politsei- ja piirivalveametit, päästeametit, hooldekodusid ning sotsiaaltöötajaid.

«Me saame sellest kriisist üle, kui me pingutame koos selle nimel!» lubatakse videos, «et Eesti meditsiinitöötajate koormus ei kasvaks üle käte, sellepärast püsime meie, Linnateatri töötajad, oma kodudes.»

«Et ka teie, kes te meie tervise eest hoolitsete, saaksite võimalikult kiiresti tagasi oma kodudesse.»

Linnateatri näitlejad rõhutavad, et meditsiinitöötajate  töö on hindamatu ja nad ei võta seda iseenesest mõistetavana.

«Niisiis püsigem kodus ja tehkem kõik meditsiinitöötajate üks suur kummardus,» öeldakse ning videost osa võtvad näitlejad kummardavad üheskoos. 

«Ja kogu ülejäänud Linnateatri kollektiiv ütlevad teile: Aitäh!»

Videost võtsid osa Linnateatri näitlejad Alo Kõrve, Andres Raag, Andrus Vaarik, Anne Reemann, Anu Lamp, Argo Aadli, Elisabet Reinsalu, Evelin Võigemast, Hele Kõrve, Indrek Ojari, Kaspar Velberg, Külli Teetamm, Liis Lass, Maiken Pius, Mikk Jürjens, Märt Pius, Piret Kalda, Priit Pius, Sandra Uusberg ja Ursula Ratasepp. 

Facebookis on jagatud video kogunug hulgaliselt positiivset vastukaja ning seda on praeguseks jagatud üle tuhande korra. 

Linnateatri ühiskummardus meditsiinitöötajatele from Tallinna Linnateater on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles